Értem, drága fideszes barátaim, hogy zavarodottak vagytok! :)

Itt van, egy szerintetek megnyert választás, amiről a nem kormánypárti média, meg a sorosisták azt állítják, hogy csalás volt!

Oké, elhiszem, hogy ti erre azt mondjátok, hogy hazugság,

de van, még ez a létező másik oldal, ami bármennyire hihetetlen, nagyobb mint a tiétek, és mi meg azt mondjuk, ez az igazság! Pfffff nektek, habzsi-dőzsi helyett lehet magyarázkodni, meg fenyegetőzni :)

Ráadásul, apa meg elhúzott Grazba egy kis elemcserére, így nincs, aki rázza nektek a kolompot, hogy merre kell menni :) …és ilyenkor jön a zavarodottság, amiről beszélek a címben.

Mer ugye, a kurva „migránsok”, azok bizony felszívódtak a kerítés mellől, úgy április 8-ról, 9-re virradóra, így velük meg nem lehet riogatni. Mi marad?
Hát persze, hogy egy 87 éves vénember, meg a csapata, ami amúgy egy nem létező dolog, de ez ne zavarjon benneteket. …és akkor itt ez a holnapi tünti :)

Ti meg beszartatok, hogy jáj, mi lesz!

Mégis kiderül, hogy Mészáros Lörke (ahogy a suliban hívták a leghülyébbet), nem okosabb Cukenbergnél (miattatok írtam így), meg esetleg az is, hogy a stadionokba tolt TAO pénzek, meg az EU-s támogatás, nem a településetek játszótere alá van eltemetve, hanem lenyúlták fideszes oligarchák, és abból fussa nekik Ibizára, meg kastélyokra.

Nektek meg mi marad? Hát a gyűlölet!

Erre mondják pestiesen, hogy szivacs, vagy ha nem érted így, akkor szopás :) …és emiatt itt nyüzsiztek az oldalamon, és toljátok a rémhíreket, hogy hátha mi becsokizunk, de nem, nem fogunk és bizony holnap kurva sokan leszünk!

No, bogaraim!

Ezt jó, ha tudja a szombati tüntetésről

http://varosikurir.hu/rovat/gyogyulo/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük