Esküdj! Tényleg vannak pénzmágnes-csillagjegyek? – Derítsd ki!

Az Oroszlán imádja a fényűzést

Az Oroszlán nagyon lelkes és energikus csillagjegy, ezért az ő előadásai mindenkor nagyon hatásosak, amellyel elismerést és tiszteletet vív ki magának. Remek kapcsolatainak köszönhetően mindenkor megtalálja az anyagi jólét felé vezető kapukat. Nem véletlenül, hiszen nagyon sok energiát és pénzt fektet a minőségi társas kapcsolatokba, és persze a munkájába is. Mindenkor ügyel a tökéletes külsőre, és szívesen invitálja különleges vacsorákra az üzletfeleit.

…hogy ez csütörtökön kiderül-e, annak itt nézhetsz utána!

Ma meglehetősen nagy önfegyelem gyakorlására lehet szüksége ahhoz, hogy ne sokalljon be a mások által önre testálni próbált dolgok súlya alatt. Annak ellenére, kedves Oroszlán, hogy ön is tisztában van azzal, hogy, ha komolyabban megőröltetné magát, ma is mindenkit kisegíthetne, próbáljon meg mégis végre nemet mondani, különben állandóan, teljesen csak agyon hajszolja magát, aminek hosszútávon még akár komolyabb egészségügyi következményei is lehetnek. Attól, hogy az ember kibír dolgokat, még nem azt jelenti, hogy azok káros mellékhatása nem hathat ki életére.

A Rák áldozatot hoz a gazdagság oltárán

A Rák áldozatokat hoz a családjáért, a szeretteiért. Nagyon sokat tesz a számára igazán fontos emberekért, erős benne a vágy, hogy minden tőle telhetőt megadhasson nekik. Ő is céltudatos, és rendre meg is valósítja, amit igazán szeretne. A kemény és kitartó munka pedig meghozza a gyümölcsét. Ő nem az a herdáló, költekező típus, megnézi, mire költi a pénzét. Az anyagi biztonságot és bőséget nagyra értékeli, a pénzt is egészen ügyesen kezeli.

…hogy ez csütörtökön kiderül-e, annak itt nézhetsz utána!

Ma a Rák újfent mások érdekeit helyezheti a magáéi elé, aminek következtében felborulhat az esetében oly érzékeny egyensúly az egészséges önzés és az önzetlenség között. Ennek pedig könnyen teljes fizikai és szellemi lemerülés lehet a vége, amiből fakadóan már megint jócskán lemaradhat a saját dolgaival. Próbálja meg ma tehát nem feláldozni magát teljesen mértékben, mások szolgálatára, inkább csak segítsen be másoknak amellett, hogy ösztönzi őket: tegyenek meg mindent ők is, hogy a helyzetük jobbra forduljon! Ez hosszútávon is tartósabb eredményekhez vezethet, mintha mindenki állandóan önre vár, önre támaszkodik…

Forrás

FRISS!

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse