BulvárCsillagjegyek

Esti horoszkóp! – Egy különös nap vége!

horoszkóp
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A horoszkóp napi összefoglalója. Ha egyedülálló vagy számtalan érdekes emberrel fog összehozni az utad, ugyanakkor egyikükkel többre fogsz vágyni, mint puszta ismeretség vagy barátság. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel olyan mélységeket fogtok megtapasztalni, mint még soha. Tartsátok tiszteletben a másik nézőpontját.

Kos

Szeretnél ellazulni, bár ez nem lesz olyan egyszerű, mint gondoltad. Másokat teljesen meglep, hogy mennyire nyugodt vagy. Szeretnél elkülönülni valahová a világ elől. Függetlenül attól, hogy mit választasz, nagyon jól fogod magad érezni.

Bika

Számítasz rá, hogy a hétvégén bepótolhatod mindazt, amire hét közben nem jutott időd. Egy ismerős csábító ajánlatának nem tudsz ellenállni és csatlakozol egy buliba. Olyan oldalát fogod megismerni ennek az embernek, amiről eddig nem is tudtál, ígéri előre a horoszkóp.

Ikrek

Hamar következtetésre jutsz a dolgok felett, mivel az elméd gyorsan képes feldolgozni a történéseket. Elgondolkodsz egy rutin tevékenységedről, amely meghatározza a mindennapjaidat. Elég apróbb változtatásokat tenned, nem kell az egész életedet felfordítani miatta.

Előnézet megtekintése

Rák

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Úgy érzed, hogy valami változatosságra van szükséged. Talán felfrissíted a ruhatáradat vagy kipróbálsz egy új hajszínt. Hajlamos vagy túldramatizálni azt, ahogyan mások viselkednek veled. Sokan figyelnek fel rád, de ez ne zavarjon, inkább használd ki.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!