Ki ne hagyd! Itt kolbászol 6 férfi csillagjegy, aki segít elfelejteni az exed – Ha már így esett…..

Az elválás soha nem egyszerű, de belerokkannod nem kell. Van 6 olyan csillagjegyszülött pasi akikre szükséged lehet egy szakítás után. Mellettük újra nőnek érezheted magad, ők aztán bebizonyítják neked, hogy a világ csodálatos!

Mérleg

A Mérleg az egyensúlyt képviseli, ezért segítségedre lesz abban, hogy el tudj távolodni a múlttól, és megtaláld önmagad a jelenben. Kedves, figyelmes, gondoskodó, arra törekszik, hogy nehogy megsértsen valamivel. Könnyen beleéli magát a helyzetedbe, ezért a lehető legjobb segítség a nehéz percekben.

…hogy erre alkalmas-e a csütörtöki nap? Neki ilyen lesz…..

Érzelmileg, jelenleg egy kritikus ponton áll kedves Mérleg. Kapcsolatában olyan dolgok bukkanhatnak fel ismét, melyre párjával már rég szemet hunytak, vagy épp szõnyeg alá söpörtek. Beszéljék át ismét ezeket a dolgokat alaposan, mert ha folyton elhalogatják, akkor késõbb még a kapcsolatuk is rámehet erre. Ne hagyja, hogy külsõ tényezõk befolyásolják döntésében. Legyen õszinte és nyitott.

Halak

az, akinek a vállán nyugodtan kisírhatod magad, nagyon megértő és együttérző személyiség. Mindig ott van, amikor szükséged van rá, félszavakból is megért, mindig tudja, hogy mi az, ami jót tenne neked. Ha szomorú vagy fogja a kezed, és segít a továbblépésben.

…hogy erre alkalmas-e a csütörtöki nap? Neki ilyen lesz…..

Talán úgy érzi, hogy a mai nap kissé több figyelmességre, szeretettre, megértésre lenne szüksége, mint más napokon. Ha kapcsolatban él, akkor ezt párja is látni fogja önön és megkapja azt a törõdést, mit oly nagyon várt. Ha viszont szingli, akkor se csüggedjen néha egy jó barát, vagy egy baráti társaság is segít átlendülni az ilyen napokon. A fontos csak az, hogy ne zárkózzon el. Legyen nyitott és életvidám.

Nyilas

Emlékeztetni fog arra, hogy az életben még számos kaland vár rád, és annak ellenére, hogy veszteség ért, lépj ki a komfortzónádból, és fedezd fel az új dolgokat. Találd ki újra önmagad, gondold át, hogy mi az, amit szeretnél az életben, és mi az, amitől jobb, ha megszabadulsz.

…hogy erre alkalmas-e a csütörtöki nap? Neki ilyen lesz…..

A nap folyamán, kedves Nyilas, könnyen úgy érezheti, mintha be lenne zárva, s önre borulnának minden irányból a falak. Ez a meglehetõsen nyomasztó érzés jórészt azon hatásoknak, tényezõknek tudható be, melyek megpróbálhatják mostanában keretek közé szorítani. A beszûkült élettér érzését most nagyban enyhítheti, ha fizikálisan szabadítja fel egy kicsit magát, s kiszabadul egy gyors sétára, esetleg egy röpke kirándulásra, vagy futni a nap folyamán. Ez azonban csak átmeneti megoldás, így érdemes kikapcsolódás közben elgondolkodnia azon, hogy hogyan változtathatna a helyzeten, hogyan szabadulhatna meg korlátaitól.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ne türelmetlenkedj, nézz bele ezekbe is! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

3 thoughts on “Ki ne hagyd! Itt kolbászol 6 férfi csillagjegy, aki segít elfelejteni az exed – Ha már így esett…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.