Városi Kurír

A napi fontos…

Kerítésen túl

Ez azért vérciki! A Freedom House állítja, hogy engedély nélkül került a logójuk a CPAC-plakátra

varosikurir fzwb4 lwyaatlmj 1
Hirdetés

Az Alapjogokért Központ logója büszke támogatóként jelent meg az Orbán Viktor által megnyitott dallasi CPAC konferenciát hirdető plakáton, de nem mindenki adta beleegyezését és fizette be az előbbihez hasonlóan a baksist.

Hirdetés
Hirdetés

Freedom House: Fogalmunk sincs, hogy került a logónk a CPAC plakátjára

A civil szervezet azt állítja: nem engedélyezték a CPAC-nak logójuk használatát, a rendezvényt pedig nem támogatták.

„Nem tudjuk, hogy került a logónk a dallasi CPAC 2022 rendezvény táblájára. Nem vagyunk az esemény szponzorai, logónk használatát pedig nem engedélyeztük”

– írta a Twitteren a Freedom House, miután – ezek szerint

az engedélyük nélkül felbukkant a logójuk a CPAC molinóján.

-vette észre a HVG.

Aki lemaradt volna….

Magyar idő szerint csütörtök este Orbán Viktor beszédet tartott a világ legnagyobb konzervatív politikai rendezvényén, az amerikai CPAC-en (Conservative Political Action Conference). A magyar miniszterelnök többek között a liberálisokról, a globalistákról és Soros Györgyről is beszélt, a szavait pedig a nemzetközi sajtó is figyelemmel követte.

Más megfogalmazásban….

“Orbán CPAC Texas cirkusza talán a magyar média egyik legjobban szervezett hazugsága.

  • 1. Először is Orbánt nem hívták meg a CPAC-ra, ő fizetett a részvételért. CPAC egy üzleti vállakozás, egyfajta szélsőjobboldali show amelyen Amerikában aktív európai politikus, nemhogy miniszterelnök, soha nem vett részt. Ez egy tipikusan amerikai republikánus vándorcirkusz amelyen szombat este Trump elnöknek is jelenése lesz.
  • 2. A résztvevők döntő töbsége hétvégére érkezik. Orbán egy majdhogynem üres teremben beszélt a dallasi hotel nagytermében. Lásd fotókat. A rendezők jőpénzért eladtak neki 30 percet, talán egyszer azt is megtudjuk mennyibe került ez az országnak. Mert Orbán Amerikában jelentéktelen figura és ma már csak a rasszista és antiszemita beszólásaival kerül a címlapokra.
  • 3. Az Orbánék által fizetett lobbisták még „helyi magyarokat” is, lelkes tapsolókat is felhajtottak Dallasban, azokat egy Magyarország feliratú pólóban beterelték a terembe, elvégre valahogy meg kellett tölteni néhány sort az előadóteremben.. ( jobb alsó kép)
  • 4. A milliárdokba került médiatrükköt a meggyengült, bukásra álló Orbán nemzetközi renoméjának bizonyítékaként próbálták eladni… de az több okból is félresikerült. Orbán egycsapásra elveszítette amerikai támogatóinak döntő többségét, George Pataki vagy Arnold Schwarzenegger ma már nem állnának vele szóba..
  • 5. És amikor azzal dicsekedett hogy sok amerikai vállalat fektet be Magyarországon, meg hogy ellenzi a 15%-os minimáladót… megdermedt a terem. A republikánusok éppen azt hirdetik hogy alacsony adójú országokba viszik ki az amerikai munkahelyeket… azokat mielőbb vissza kell hozni. Orbán Biden elnököt is ostorozta azért mert felmondta a magyar-amerikai adóegyezményt de Bidennel ebben a legtöbb republikánus is egyetért…
  • 6. Remélem egyszer tanítani is fogják Orbán útját mint az egyik legdrágább és leghaszontalanabb médiatrükkjét…

A baloldani fotók jól mutatják hogy csupán a terem felében voltak nézők a terem 2/3-a üres volt…”

-írta George Lazar közösségi oldalán.

Friss híreink!

Hirdetés
átver
Hirdetés

About Author

Comments (1)

  1. […] Ez azért vérciki! A Freedom House állítja, hogy engedél… […]

Comment here