Kerítésen túl

Ez egy mókusörs gyűlés volt, amit otthon úgy adnak elő, mintha valami óriási esemény lett volna – egy kommentelő olvasata Orbán CPAC-szerepléséről

Ez egy mókusörs gyűlés volt, amit otthon úgy adnak elő, mintha valami óriási esemény lett volna - egy kommentelő olvasata Orbán CPAC-szerepléséről

Orbán Viktor csütörtökön az Egyesült Államokban, Dallasban az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján (CPAC) mondott megnyitóbeszédet. A hazai sajtó tőle függő része dicshimnuszt zengett az eseményről, ám vannak más vélemények is.

Csütörtökön Orbán Viktor beszéde nyitotta meg Dallasban az amerikai konzervatívok találkozóját, a CPAC-et, aminek főszónoka Donald Trump lesz szombaton. A magyar kormány nagy előfeszítéseket tett azért, hogy a miniszterelnök felszólalhasson a republikánusok nagygyűlésen. A közpénzből működő Alapjogokért Központ a rendezvény egyik szponzora – írta a 444.hu.

Orbán: „a globalisták mehetnek a pokolba, én Texasba jöttem”

Utolsó gondolata az együttműködés sürgetése volt:

„Vissza kell venni az irányítást Brüsszelben és Washingtonban. Össze kell hangolnunk csapatainkat. Önöknél félidős választások lesznek, nálunk Európai Parlamenti választások 2024-ben. Két évünk van. Nem lesz könnyű, de meg fogjuk csinálni.”

A beszámolók szerint óriási sikere volt. Ő maga “szerényen csak ennyit írt közösségi oldalára:

Amerikai jobboldal legnagyobb konferenciája megnyitva. Küldetés teljesítve.

Igen ám, de….

A közösségi oldalon terjed egy beszámoló ugyan arról az eseményről, ami picit árnyalja a képet:

“Félig üres teremben beszélhetett Orbán! Egy amerikai kém kollégám személyesen is részt vett a dallasi neonáci rendezvényen és egy izgalmas felvételt készített Mercedes Schlapp moderátor vezetésével folytatott kötetlen beszélgetésről Matt Schlapp amerikai politikai aktivista és lobbista, az Amerikai Konzervatív Unió elnöke és Greg Abbott texasi kormányzó között. Ez a panelbeszélgetés du. 13:10-től negyed óráig tartott, 13:25-ig.

Ezt követően lépett színpadra a magyar Keresztapa, aki 13:40-től beszélt 14:10-ig. A tíz másodperces svenken az látható, hogy Orbán beszéde előtt 20 perccel a rendezvénytermet, nagy jóindulattal, jó, ha félig töltötték meg az érdeklődők.”

“Persze, ne zárjuk ki, hogy húsz perc alatt megérkezett az amerikai Békemenet a helyszínre

és a teremben hirtelen kétmillióan szorongtak, de minderről egyelőre sem vizuális, sem fényképes bizonyíték nem áll rendelkezésünkre. Úgy tűnik, a magyar miniszterlnök PR-jánál már csak a pofára esései nagyobbak, mert egy félig üres teremben előadni a fehér, keresztény faj megmentéséről szóló provokációit, valódi bohócmunka…”

A kommentekből….

“A hármas beszélgetés után jött a program szerint a Keresztapa…”

“És ez került nekünk megállapíthatatlan mennyiségű adófizetői pénzbe az Alapjogokért Központ “szponzorációján” keresztül. Minden fillért megért.”

“Na, ha az ellenzéknek lenne esze, ezt a videót megosztanaák mindenhol, hogy lássa a hülye birka, hogy nyírták meg éppen megint…”

“Az origo szerint persze történelmi beszédet mondott..”

“Annál nagyonn a kontraszt 😃 Ez egy mókusörs gyűlés volt, amit otthon úgy adnak elő, mintha valami óriási esemény lett volna.”

“Most napokig, vagy hetekig olvashatjuk- nézhetjük-hallgathatjuk a gusztustalan õntõmjénezést a NER és csatolt egységei részéről, a dallasi dzsembori apropóján. Reméljük Orbán álma Trump visszatérèséről/ a republikánusok győzelmérôl, illetve a szélsőjobb világméretű előretõrésérôl soha sem valósul meg!”

“Tehát közpénzből, ironikusan náciskodott a tengerentúlon- míg mások otthon beledöglenek az inflációba, a lezüllött társadalmi morálba, az adókba és a rezsibe (is). Kurvanagyaboldogság. Végtelenül sajnálom, hogy a hazai jóérzésű antifasiszta liberálisok heti 45órában azért güriznek, hogy ezt a rendszert ha ideológiailag nem is, anyagilag akaratlanul is kiszolgálják..”

“Ez a terem nem félig üres. Ez konkrétan üres. 100 talán 150 ember”

“A Híradóban bezzeg milyen izgalommal vihancol. Ahogy azt a saját orr csavargatast néztem … Hát, gusztustalan. Adott magának egy tockost! Amúgy az állando vakarozasa a gyerekkori száj kézzel eltakarasanak a felnőttkori felgyorsított, módosult verziója. Magyarul: amikor leplezi vki hogy hazudik! A doktor miniszterelnök maga sem hiszi amit mond. Szerintem OV egy sértett LIBERALIS. Egy SOROS UGYNOK. 👀 Aki folyton opponal a felettes enjevel, mert kikozositettek anno a falkatársai. Vagy az apa figura. Tuggyukki!!👈 Ismert hazugsággesztusok testbeszedben: 1. Száj eltakarása (ujjal vagy egész tenyérrel, ököllel) 2. Orr megérintése (általában apró dörzsölés) 3. Szem(héj) dörzsölése 4. Fülmarkolás 5. Nyakvakarás a fülcimpa alatti részen 6. Gallérhúzogatás Hát így.”

Friss hírek!

Comments (3)

  1. […] Ez egy mókusörs gyűlés volt, amit otthon úgy adnak elő,… […]

  2. […] Ez egy mókusörs gyűlés volt, amit otthon úgy adnak elő,… […]

Szólj hozzá!