Kerítésen innen

Orbán közszolga izzadságszagú bizonyításkísérlete

Orbán közszolga izzadságszagú bizonyításkísérlete

Nagy többségünk nem volt jelen Dallasban, a CPAC rendezvényén, de ez a tény egyáltalán nem befolyásolja a meggyőződésalapon kinyilvánított, megdönthetetlen véleményeket arról, hogy cirka 100 fős fizetett “tömeg”, vagy ezrek figyelték Amerikában Orbán Viktor mondandóját.

Orbán neve alatt futó oldalon dúl a “bizonyítási kényszer”

A szombati kánikulában sem pihen az Orbán-kommunikáció, ezt sikerült kiokoskodniuk:

Egész jól néztünk ki!

OK, de hol van a szónok?

Az “Orbán-szemszögből” készített kép, megengedve, hogy valóban a miniszterelnök állt a világot jelentő deszkán, és elfogadva, hogy a fotó nem “feljavított” változata a valóságnak akár meggyőzhetné a kétkedőket, egy a bibi: sehol nem látni a magyar szónokot.

Nem beszélve arról….

A kijelentés, ami a képen szerepel magában is elég lenne ahhoz, hogy közlője megbukjon, mint egy ország felelős politikusa. Aki ezt a státuszt betölti, annak egyformán képviselnie kell a vele szimpatizáló és az elveit ellenző honfitársait is.

Nézzünk pár kommentet az Orbán-poszt alól

“Miniszerelnök úr! Fütyülés mellett mondana arról valamit, hogy a 32 pontos élelmiszerár növekedés közben hogyan segítik a bajba jutott családokat? Esetleg arról, hogy mikor rendezik normálisan a feltöltőkártyás áramvásárlók rezsicsökkentését, és kárpotolják-e azokat akik atlagfogyasztás alatt fizettek növelt rezsiárat? Meg arról miért engedélyezték a termeszetvédelmi területeken a fakivágást, miért nem altetnatív megoldásokkat támogatnak a fafűtés helyett? Engem ezek érdekelnének nem az hányan voltak a texasi teremben. Ezek kicsit fontosabb dolgok az ország sorsa szempontjából.”

“Pubi, ez egyre szánalmasabb! Mondjuk azt elhinném, ha azt írnád ki, hogy fütyülsz a magyar emberekre! De mint tudjuk Orbán Viktornak lenni, meg őszintének, az nem megy egyszerre! Ez nem a régi BEM mozi nézőtere amúgy?”

“Még ha kevesen látták volna élőben (ami nem igaz) a sajtóban akkor is nagyot durrant”

“Hiába hisztiznek a balosok, bizony szinte teltház volt Dallasban! 😉 A beszéd pedig remek volt és tanulságos, főleg az amerikaiak számára!”

“Miniszterelnökként az országot kellene képviselnie. Ilyen kijelentést miniszterelnökként nem mondhatna. Egyébként meg nem csak fütyül a baloldali sajtóra, ellehetetlenítették, s gyakorlatilag megszüntették az Önöknek nem szimpatikus sajtóorgánumokat. Nagy Imre koporsója mellett beszédet tartó fiatalabb énje elsüllyedne szégyenében, ha látná mostani önmagát….”

“Legjob beszéd volt Dallasban! a Miniszterelnök Úr tól mindenki tátott szájjal hallgatta a deszedet, Isten algya a munkáját, sok sikert kívánok a Miniszterelnök Úr nak”

“Plusz pont jár annak, aki megtalálja azokat akik nem utazhatnak ingyen a tömegközlekedésen”

“Milyen érzés hazajönni a rothadó nyugatról? Megérkezni egy olyan országba, ahol az állami propaganda nemhogy hétköznapi embereket, de családokat szakít szét? Ahol az olcsó uszítással atomjaira bontották a társadalmat? Ahol követhetetlen, hogy az xy multicég mikor a barátunk és mikor az ellenségünk? Ahol az infláció a múltunk legsötétebb napjait idézi vissza? Nem is beszélve a rezsiharcos szemfényvesztés által megkárosítottakról… Régen néztünk ki ilyen rosszul. Plusz valaki elmagyarázhatná, hogy egy csapat amerikai nyugdíjnasnak jópofizni, – akik jó eséllyel azt sem tudják, hol van Magyarország – mitől olyan hatalmas siker?”

“Én mindig is mondtam, hogy csodás program a Photo Shop ”

“Hahahahahahahahahahahahaha! Csakhogy mindenütt, a külföldi hiteles sajtóban is megjelentek a videók, nem a jhamisított képek, hogy a terem kétharmada üres volt.”

Friss híreink!

baleset Brüsszel Budapest csillagjegy Debrecen DK Donald Trump egészségügy ellenzék EU Európai Unió Fidesz gulyás gyerek gyurcsány Hadházy horoszkóp Jobbik Karácsony karácsony gergely kormány koronavírus Kásler kórház labdarúgás LMP magyar Magyarország milliárd mszp Mészáros nap oltás olvasószoba Orbán Orbán Viktor Parlament polgármester Putyin rendőrség soros szijjártó trump tüntetés választás

About Author

Comments (2)

  1. […] Orbán közszolga izzadságszagú bizonyításkísérlete… […]

Szólj hozzá!