Embertelen hőség: csütörtökön tetőzik a kánikula, akár 41 fok is lehet!

Az idei első hőhullám végefelé járunk, de a mai nap tartogat csak igazán kemény kihívást azoknak, akiknek muszáj ki- és megmozdulniuk és mindezt nem vízparton teszik a hőség ellenére sem. Ilyenkor jusson eszünkbe, hogy -állítólag- hétvégére 10 fokkal kevesebbet mutat majd a hőmérő! Mi, hogy az munkaszüneti nap? Ja, hát akinek nem lehet a kedvére tenni…..

Tovább

Jönnek a viharok! – vicces áprlis júniusban?

Csütörtökön, felhős viharos és napos időszakok egyaránt várhatók, de a Dunántúlon élők tapasztalhatják a legtöbb napsütés. Eleinte inkább a középső országrészben, az esti órákban az ország keleti felén kell számítani záporok, zivatarok kialakulására. A középső országrész kivételével élénk északi szél fúj.

Tovább

Légyszi, ne szidjátok az anyánkat! – a meterologiai szolgálat kérése a kommenthuszárokhoz…

Keményen eldurrant az agya sok kommentelőnek azon, hogy az anyák napjára beígért vihar nem érkezett meg az ország területére, így nekiestek a hírt közlő meteorologiai szolgálat közösségi oldalának. Az érintettek kérik az elnézést.

Tovább

Süt a nap, irány a ….. kinek, mi! Az időjárás miatt senkinek nem kell a négy fal között ülni!

Karácsony második napján sem lesz télies az időjárás, a Dunántúlon és a Tiszántúlon élénk, erős északnyugati szél fúj. Csökken a felhőzet, napos idő lesz, inkább csak délen és keleten lehet felhősebb az ég. Említést érdemlő csapadék nem várható.

Tovább