Ezek a legházasságpártibb csillagjegyek

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Persze kivételek és ellenpéldák mindig akadnak, hiszen két megfelelő ember találkozása a csillagjegyüktől függetlenül is lehet nagyon szerencsés és hosszútávú, ám mégis létezik néhány olyan csillagjegy, amelyik különösen hisz a boldog házasságban.

Bika

A Bika bolygója a Vénusz, ami nem más, mint a szerelem istennője, így nem csoda, ha fontos számára a szerelem és a házasság eszméje. Még a Föld-jegyeken belül is a Bika hisz a legjobban boldog házasságban és minden kapcsolatához úgy áll hozzá, hogy örökké fog tartani. Fontos számukra a biztonság és a stabilitás, ezért inkább jól megfontoljak, mielőtt kitárnák a szívüket valakinek, azonban ha ezt megteszik, akkor örökre a másikkal szándékoznak maradni. Nem félnek attól, hogy dolgozni kell a kapcsolaton, ők minden alkalommal hosszú távra rendezkednek be. Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyűlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végződjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdő, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Rák

A Rák uralkodó bolygója a Hold, aminek következtében kedves, gyengéd személyiség, aki mély érzelmi kapcsolatot ápol családtagjaival és barátaival. Ő arról álmodnak, hogy partnerükkel meleg otthont teremtenek maguknak és boldogan élnek, míg meg nem halnak. Mindennél fontosabb számukra, hogy párjuk érezze, hogy szeretve van és törődnek vele. Ha a Rák érzelmileg biztonságban érzi magát, nem fogja elhagyni szerelmét. Ez a csillagjegy ma újult erővel és teljes paradigmaváltással vetheti bele magát a napi kötelezőkbe, ami igencsak nagy áttörés eredményezhet. Akármennyire is fut most a szekér, igyekezzen ne túlterhelni magát, mert az csak hibákhoz, ami eredménytelenséghez, s az kudarchoz vezethet! Ehelyett, igen bölcsen, elégedjen meg inkább egy kielégítő eredménnyel, kedves Rák!

csillagjegy

Bak

A Bak nem ijed meg, ha valamiért keményen meg kell dolgoznia, és ez nemcsak a munkájában jellemző rá, hanem a házasságában is. Gyakorlatias Föld jegyként fontos számára a stabilitás és a biztonság, illetve az, hogy partnerével együtt fejlődjenek és épüljenek. Talán kissé túlságosan is hagyománytisztelő, azonban a Bak szilárdan hisz a közös életben és abban, hogy párját mindentől megvédje. Ha valakit megszeret, minden vágya, hogy összekösse vele életét és örökre együtt maradjanak. Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszúrt konzekvenciákat a jövőre nézve!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük