Sorting by

×

Ezt a 3 csillagjegyet már csak 3 hónap választja el a csodától

A pénzügyi helyzetünk függetlenül a csillagjegytől amelyben születtünk nagy mértékben meghatározza az életünket, a jó egészségi állapotunk a legfontosabb, de az is nagyon sokat számít, hogy milyen összeg van a bankszámlánkon, nos nekik már nincs messze a csoda, nekik lesz a legnagyobb szerencséjük pénzügyekben az év második felétől kezdődően.

Kos

A Kos jegy szülötteit a Vénusz segíti pénzügyekben. Az ősz beköszöntével számukra előnyös lehetőségeket kaphatnak, lehet az fizetésemelés, vagy egy új munkahely. Oda kell figyelniük, hogy ne költsenek sok pénzt, mert fontos, hogy tartalékolni is tudjanak. Az év második felében új dolgokat is tudnak vásárolni lehet, amire eddig nem volt pénzük, arra most jut.

Bika

A Bika csillagjegy szülötteit is a Vénusz segíti pénzügyekben, nagyon nagy esélyük van arra, hogy a pénzügyeik sokkal jobban alakuljanak mint eddig. A csoda elérhető közelségbe került. E jegy szülötteinek érdemes kihasználniuk a tehetségüket, de arra vigyázniuk kell, hogy közben maradjon idejük a szeretteikre is. A Bika hajlamos lesz az év második felében kissé többet költeni, szórakozni ezért fontolják meg, hogy mit csinál, a nagyobb kiadásokat érdemes elkerülni.

csillagjegy, csoda
illusztráció Városi Kurír

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegy szülöttei minden téren szerencsés személyek, erős akarattal rendelkeznek. Lehetőségük lesz egy új projekt megalkotására vagy egy új és sokkal jobb munkára. E jegy szülöttei közül a legszerencsésebbek minden szinten fejlődésre számíthatnak. A munkájukban csoda eredményeket érnek el, ezért többet fognak keresni és így az életük is nyugodtabb lesz. (Ketkes)

FALTÓL FALIG HOROSZKÓP!>>>>>

csillagjegy, csoda,
illusztráció: V.K.
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.