Rákosi elvtárs sem merte ezt megcsinálni. Ő is építtetett egy megalomán épületet, de két nagy különbség volt a mostani és az akkori stadion között. A kisebb baj, hogy abban a régiben Puskás Ferenc játszott, itt pedig csak a neve idézi a valódi focit.

A nagyobb baj,

hogy a kommunista diktátor nem merte volna úgy felépíteni a Népstadiont, hogy az építésen keletkező nyereség közvetlenül az ő (papíron persze a gyerekkori barát gázmester) zsebében landoljon. A képeket még év elején készítettem az építkezésről, a lényeg a zászlón és a táblán van.

A ZÁÉV Rt. nevű céget idén januárban papíron is a nevére vette (addig is tudni lehetett, hogy az ő érdekkörébe tartozik és sok közös projektjük is volt). A ma nagy csinnadrattával átadott jelkép haszna tehát közvetlenül Lőrinchez folyik be – tehát a miniszterelnök úrhoz személyesen.

 

(FRISS HÍREK>>>>>>>>>>>>)

A haszon pedig nem kicsi

Orbánék először egy 35 milliárdos stadionról mertek beszélni 2012-ben, aztán 2013-ban már a mai méretről volt szó, akkor csak 60-80 milliárdot vallottak be. Mára ez az összeg 200 milliárd lett (mindez azért, hogy a miniszterelnöknek ne kelljen Csányi repülőjére ülnie valamelyik következő BL döntőre). Ha csak 10 százalékos haszonnal számolunk (nem ennyi szokott lenni), a miniszterelnök akár 20 milliárdot keresett az ügyön (a pontos szám persze nehezen saccolható, hiszen más kivitelezők is voltak).

A 200 milliárdot nehéz elképzelni, ha azt mondom, hogy MINDEN magyar 20 ezret fizetett bele, lesznek, akik szerint ez nem is sok. Ha azt mondom, hogy kétmilliárd guriga wc papírt lehetne venni a lekoszhadt kórházak mosdóiba, akkor már nem kevés. Vagy ha azt mondom, hogy a kormány százmillió forint alamizsnát adott kóbor ebek ellátására, és ez a stadion árának fél ezreléke, akkor is gyalázat További számításokat mindenki fantáziájára bízom.

FRISS HÍREK >>>>>>

Azok, akik ma kimennek ünnepelni nem gondolnak erre:

őket a foci, a válogatott érdekli, esetleg az uruguayi sztárokat szeretnék látni. Nem hülyék ők, csak a propagandagépezet elhallgatja előlük a valós információkat, illetve hamis örömhírekkel bombázza őket (Balásy Gyula cégeinek jelenleg is 700 milliós szerződésük van a Puskás Stadion „kommunikálására”). Sok dolgunk lesz, hogy ezt a rákosista propagandagépezetet legyőzzük, addig pedig ezeket az embereket Önöknek kell egyenként meggyőznie.

Jah, ha pedig a Fővárosi Önkormányzat máshogy nem dönt, felkészül az atlétikai vb stadionja!

Forrás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét