Hadházy: semmi mástól nem félnek jobban, mint attól….. – Mitől is? Olvassa!

A „Tények” heccgyára természetesen megint hazudik, a „tudósításban” még odáig is elmennek, hogy én puccsra készülök, mintha valami katonácska lennék… De a „tudósításhoz” van pár megjegyzésem:

0) A propagandagépezet hisztérikus reakcióiból

látszik igazán, hogy igazam van – semmi mástól nem félnek jobban, mint attól, ha a magyarok tömegei kinyilvánítják az akaratukat.

1) Nem erőszakra van szükség, hanem az erőnk felmutatására, de arra nagyon.

Vállalom: ha nem mutatunk erőt és csak pár száz vagy ezres tüntetéseken kiabáljuk, hogy „nem hagyjuk!”, akkor nem csak az eddigi disznóságok maradnak, hanem a kormány kacagva szökdel majd át az újabb és újabb vörös vonalakon.

2) Igen, vállalom:

amíg a „közmédiában” egyetlen ellenzéki sem szólalhat meg élő műsorban, Orbán viszont akkor és annyit beszél, amennyit akar és annyit költ agymosásra, amennyit akar, addig a kormány nevetgélve teheti meg a magyarokkal a legpiszkosabb dolgokat. Röhögcsélve lopja szét az EU-s pénzeket és a lopott pénzből somolyogva vásárolja fel az országot. Az ellenzék pedig csak asszisztál egy ócska színjátékhoz!

3) Nem puccsot akarok, hanem VALÓDI választást.

Arról pedig nem beszélhetünk addig, amíg a Fidesz évi 140 milliárdból reklámozza magát, az ellenzék üzenetei viszont csak ahhoz az egy-két millió emberhez jutnak el, akik tudatosan keresik a valódi híreket. Azokhoz is csak addig, amíg az Index után a kormány nem hallgattatja el a maradék független sajtót is.

4) Vállalom:

50 emberes tüntetés: bohóckodás; 5000 ember: figyelemfelkeltő kommunikációs akció; 50000 ember: valódi nyomásgyakorlás; 100 000 ember: megoldás. Nevezhetjük persze a kormánypropaganda kedvéért az egészet úgy is, hogy „Nagyon Békés Békemenet a Propaganda Ellen” :)

5) Azért a Kunigunda útra kell menni, mert dolgunk van ott.

Nem volt elég, hogy az ellenzéki képviselők bemenetek, a hírhamisító igazgatón keresztül továbbra is kézzel irányítja Rogán a propagandagépezetet. Bár az is igaz, mehetnénk a TV2 székházához is, amely csak látszólag magáncég – valójában a kormánypropaganda milliárdjaiból kitartott Fidesz-tévéről van szó.

6) Mindannyian békét akarunk,

de ez a „tudósítás” is mutatja, mi a kormány stratégiája: a propagandagépezettel a végletekig heccelni az ellenzék ellen az erőszakra és a gyűlöletre fogékony embertársainkat. Ne legyen kétségünk afelől: ha azt csináljuk, amit a kormány akar és továbbra is csak jól fésült parlamenti felszólalásokban és az Egyenes Beszédben morgolódunk, előbb-utóbb akkor is eljön az az idő, amikor az ellenzék egy része lesz a Soros. Ez ellen sajnos egyetlen dolgot tehetünk: NAGYON BÉKÉSEN, DE NAGYON-NAGYON HATÁROZOTTAN ÉS EGYSZERRE NAGYON-NAGYON SOKAN LÉPÜNK FEL A PROPAGANDAGÉPEZET ELLEN.

7) És igen, vállalom:

ha sokan vagyunk, miért félnénk? Valóban, 50 ezer rendőr van az egész országban. Akkor százezer ember miért ne tudná elérni, hogy vége legyen a hírhamisító, embereket hergelő hazug propagandának???

8) Igen, a Tények, a Hírtv, Pesti Srácok pontosan tudja,

hogy engem simán és következmények nélkül gyalázhat a legképtelenebb hazugságokkal. De azt is tudja, hogy százezer emberrel szemben ez már nehezebb lenne.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük