2019.04.25. Névnap: Márk

Feltöltődés a hévízi Hotel Palace szállodában 0 19

A meleg nyári idő után hamar elérkezik a hűvös, és egyre hidegebb és ridegebb évszak, amikor a munka mellett mindenkinek szüksége lenne a kikapcsolódásra. Az országban számos wellness hotel nyújt erre lehetőséget, ezek közül az egyik kiemelkedő a négycsillagos Hotel Palace Hévíz.

Hévíz elsősorban gyógyhatású taváról ismert, hiszen a vízben való relaxálás különösen jó hatással van a reumatikus mozgásszervi megbetegedésekre, valamint nőgyógyászati problémák kezelésére is. Persze aki csak töltődni szeretne, és testileg-lelkileg egy kicsit megerősödni, annak is érdemes ellátogatni ide.

A tótól mindössze 200 méterre található Hotel Palace**** tökéletes helyszín lehet azoknak a pároknak, családoknak, akik szeretnének ellátogatni Hévízre a város és a tó miatt, de több napot eltöltve szeretnének egy kicsit pihenni is és különböző wellness szolgáltatások között kikapcsolódni.

A szálloda és a barátságos személyzet 135 tágas szobával, minden igényt kielégítő wellness szolgáltatásokkal, tradicionális hévízi gyógykezelésekkel és kiváló gasztronómiai élménnyel várja a vendégeket.

Természetesen a hotel szolgáltatásai építenek a közeli Hévízi tó gyógyító hatására, ennélfogva tradicionális hévízi gyógykúrákat is igénybe lehet venni, többek között iszappakolást, gyógymasszázst, valamint elektro- és hidroterápiát.

A wellness szolgáltatásokat párok és családok egyaránt élvezhetik, és ha a kisgyermekek esetleg már unatkoznának, bemehetnek a hotelben lévő CsemeteErdő játszóházba, ahol remekül szórakozhatnak és sokat játszhatnak.

A wellness szolgáltatásokon kívül beauty kezelésekben is részese lehet a vendégeknek, hiszen különböző szépségszolgáltatások is elérhetőek a szállodában.


Érdemes tehát ellátogatni a négycsillagos Hotel Palace Hévízbe, hiszen akár egy napot, akár többet töltünk el itt, garantált a kikapcsolódás és a feltöltődés.

Kapcsolódó

Gyógyvízország legyünk, mert ha nem, akkor tuti befürdünk mindannyian ebben a világraszóló felmelegedésben

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × egy =

Legfrissebb cikkeink

aprilis

Április szülöttei függetlenül attól, hogy a Kos, vagy a Bika jegyében jöttek-e a világra, minden nehézségen könnyen keresztülgázolnak, ráadásul szeretik …

Tizenöt éves csúcsra emelkedett a foglalkoztatottság az Európai Unióban tavaly, és a huszonnyolc tagállam közül tizenhárom már elérte a 2020-ra …

alhir

Akinek nem volt ideje, akit elragadott a munka heve, vagy pihent egy jót, de mégis kíváncsi, hogy mi történt ma, …

lazar

Az ex mindenminiszter múltba révedt és elmesélte, hogy volt főnöke egy éltre ellátta őt jó tanácsokkal. Ez lebegett a szeme …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Feltöltődés a hévízi Hotel Palace szállodában!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/feltoltodes-a-hevizi-hotel-palace-szallodaban/