Sorting by

×

Ferkó Dániel, a “riporternek” nevezett Pesti TV-s bocsánatot kért bunkóságáért

Az rendben van, hogy magánemberként valakit kiráz a hideg, ha hitével ellenkező politikai elvet valló emberrel hozza össze a sors, de ha az említett magánembert egy televíziónál alkalmazzák riporteri minőségben, annak kutya kötelessége az öltözőben hagyni utálatát és -ha tudja- szakmai érvkészlettel, megokolt tényekkel “sújtson le áldozatára”. Érdemes megjegyezni Ferkó Dániel nevét, mint olyanét, aki teljesen alkalmatlan e poszt betöltésére. Még akkor is az, ha “munkahelyi elvárás” a bunkóság…

Az alj alja….

„Kedves Katalin! Milyen érzés Gyurcsány Ferenc hátsó feléből kilógni a főnökének és önnek is?”

– tette fel a kérdést Ferkó a Pesti Riporter címet viselő műsorban a Pesti TV-n.

Már bocsánat…..

„Felhívott Ferkó Dániel, és bocsánatot kért a Pesti Riporterben bemutatott stílusa miatt. Örömmel elfogadtam”

– írta a Facebook-oldalán Lukácsi Katalin.

„Őszintén, ez jobban meglepett, mint a nem mindennapi nyitó kérdése

Olvastam sok kommentet, sokan megdöbbentek, és sokan elismerték higgadtságomat. Sokan viszont úgy kifogásolták a riporter stílusát, hogy ők is minősíthetetlen stílusban jellemezték őt. A műsorban is elmondtam, hogy a kézfogás kultúrája Márki-Zay Péter, de számomra is egyértelmű. 2022 tavaszától nemcsak az ellenzékkel összefogva, hanem a kormánypárti szavazókkal közösen építhetünk egy sikeres országot. Az a feladatunk, hogy a sok évtizedes széthúzás után egyesítsük a nemzetet. Nem egy kényszerbékében, műmosollyal, hanem az ország iránti őszinte elköteleződéstől vezetve”

– írta a Facebook Lukácsi, aki korábban KDNP-s volt, ma azonban már Márki-Zay Péter mellett politizál.

átver

Egy hozzászólás itt: “Ferkó Dániel, a “riporternek” nevezett Pesti TV-s bocsánatot kért bunkóságáért

  • 2021.11.03 - 08:36
    Közvetlen hivatkozás

    A bunkóság nem szakmai privilégium, inkább fide$$es miheztartás. Ha nincs mihez, akkor meg pláne. Nézd meg kövér elvtársat, mi mindent fröcsög össze-vissza, csakhogy feledtesse egykori komenista múltját. Hiába, nem megy! Ha a zemberek nem is, a facebuk emlékezik.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.