Föl kellene jelenteni az “ismeretlen tetteseket” foglalkozás körében elkövetett szándékos veszélyeztetés miatt…

Ha valakinek nem világos: a foci EB-ről beszélek, a teltházasnak szánt budapesti mérkőzésekről. Több mint 40 évig voltam fociőrült, bár egyre csökkenő lelkesedéssel. De hát “az én időmben” még volt magyar foci, legalábbis sokáig. Most mi van: veszélyeztetés?

Ma Kubatov van meg a verőlegényei. Deutsch Tamás van meg hasonlók – szinte mindenütt

Magyar játékosok viszont egyre kevesebben, legalábbis az “első osztályban”. Bár ez végül is nem olyan nagy baj – máshol is hasonló a helyzet. Amióta élek, Magyarországon mindig politikai kérdés volt a sport, különösen a foci. De olyan mélyre tán nem süllyedt, mint manapság, amikor fideszes komisszárok és Döbrögik uralják. S a közönség is olyan volt, amilyen. Szinte minden klub körül szerveződött szélsőjobboldali banda, a legnagyobb létszámú éppen az FTC körül, amely csapatnak szurkoltam, s amelytől  teljesen máig nem tudok megszabadulni. 

De mert volt valami foci, hát nem feltétlenül zsidózásban, cigányozásban, buzizásban, trianonozásban, erdélyezésben, szarromániázásban, felvidékezésben, szarszlovákiázásban merült ki a drukkolás – még a kedvencek veresége esetén sem.

A foci EB-n, ha csak ki nem teszik a csapatból, lehet majd buzi gulácsizás is

Ha nekem szurkolnának, leszaladnék a pályáról… Na, szóval utálom az egészet, az Európát, a világot rémisztő magyar “szurkolói” hordákkal együtt. Ez eddig magánügy, nem is szóltam volna róla. De van tovább is.

A hírek szerint egyedül “Magyarország” vállalt teltházas meccseket a közelgő EB-n. Mondván, addigra be lesz oltva x millió ember.

És tegyük föl, hogy a kínai vakcina is hatásos, bármit hazudnak róla némely sorosista, Brüsszel párti kínai szakemberek – tehát az eddig beoltottakat nem kell majd mocskos nyugati vakcinával újraoltani…  Annyi azonban bizonyosnak látszik, hogy a magyar lakosság jelentősnek mondható része nem lesz beoltva. Tekintettel arra, hogy az orvosok szerint a beoltottak simán megfertőzhetnek másokat, az EB megrendezése komoly kockázattal jár, önmagában is. A teltházas megrendezés pedig e kockázatot az értelmetlenségig, a vállalhatatlanságig fokozza.

Állítólag a kormány azzal számol, hogy az EB-ig hétmillió embert fognak beoltani

Nem tudom, ezt mire alapozzák: tán kötelezővé akarják tenni, vagy megfogadják a Momentum tanácsát, és 100.000 forintot adnak minden, még nem regisztrált, nem oltakozott embernek..?

Vegyük ehhez hozzá, hogy a magyar oltásigazolvány semmit sem igazol. Persze, az EB-ig akár ki is lehet cserélni őket, a haverok megcsinálnák, pénz meg nem számít… A környező országokban még legalább 2-3 hónapig tartó járvánnyal számolnak. A vírusnak a határok nem jelentenek akadályt.

Ha a fentieket mérlegre teszem, azt gondolom, hogy az illetékesek ellen a hatóságoknak hivatalból kellene eljárniuk.

De persze ez teljesen reménytelen. Én följelenteném az ismeretlen tetteseketfoglalkozás körében elkövetett szándékos veszélyeztetésért -, de nincs ilyesmiben gyakorlatom, s gyanítom, nem is vennének komolyan… De országgyűlési képviselőknek biztosan válaszolnának valamit, amin legalább el lehet gondolkodni…

Nem..?

Kapcsolódó

 

veszélyeztetés

One thought on “Föl kellene jelenteni az “ismeretlen tetteseket” foglalkozás körében elkövetett szándékos veszélyeztetés miatt…

  • Orbániában nem lehet jelentgetés, Viktor császárnak mindig igaza van, egy elmebeteg fociőrült akinek a nép élete egy fabatkát sem éd, de a foci mindenek felett, és ki itélné el ezt a beteg bandát aki kormánynak nevezi magát .. talán Polt a ravasz róka aki pénzért az Anyját eladná, ez az egész egy rossz játék amiben a nép képviseli a sakktáblán a parasztokat, akiket fel lehet áldozni…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük