Erjedek, burjánzom, összefüggök és polgárháborúzom

Azt hittem, Földi László főnemzetbiztonsági főszakértő már nem tud meglepni.
Azt hittem, a Magyar Nemzet már nem tud meglepni.

De sikerült nekik….

Földi azt írja a lapban:

“Amennyiben el akarjuk kerülni a nyugati világban burjánzó erjedést, az anarchikus állapotokat és a polgárháborúra hasonlító utcai jeleneteket, akkor a SZFE épülete elfoglalásával összefüggő bűncselekményeket fel kell számolni, a rendet helyre kell állítani, hogy az ne lehessen egy ragályos folyamat kezdete.”

Mindezt egészen véletlenül ugyanazon a napon, amikor a kuratórium hadüzenetet intézett a színművészetisekhez. Ürítsék ki az épületeket, amelyeket február 1-ig elzárnak előlük. Az ott jelenleg is folyó oktatást állítsák le, minden érvénytelen, hiába dokumentálták azokat, az óráikat és a félévüket nem igazolják.

Már most vagy Földi írása hatott

olyan serkentőleg a kurátorokra, mintha sóspuskával fenékbe lőtték volna őket,

vagy a Magyar Nemzet egészen véletlenül megtudta, mi készül. Valahogy az ügyészségtől is meg szokott tudni mindent előre.

A cikk önmagában is gyönyörű. Abba bele se mennék, milyen az, amikor az erjedés burjánzik. Legalább olyan szörnyű lehet, mint amikor a burjánzás erjed. Ennél érdekesebb, hogy eszerint a SZFE-től egyenes út vezet a polgárháborúig és feltehetőleg a terrorizmusig is.

Végre megvannak a felelősök

Azt is most, utólag kellett megtudnom, hogy amikor október 23-án legalább 15.000 bűntársammal együtt részt vettem a Színművészeti rendezvényén,

“polgárháborúra hasonlító utcai jelenet”

szereplője voltam, valamint összefüggtem

“a SZFE épülete elfoglalásával kapcsolatos bűncselekményekkel”.

No fene….

Elég szelid polgárháború volt, talán azért, mert ellenfél sehol sem mutatkozott. Az mondjuk, igaz, hogy van az országban egy “ragályos folyamat”. Terjed a koronavírus. Az “anarchikus állapotok” is stimmelnek, elég szétnézni a kormányzati járványkezelés háza táján. Ott tényleg ideje rendet csinálni.

De könyörgöm, mi köze ennek a SZÍNMŰVÉSZETIhez?!

<< További friss hírek >>

figyu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest