Valaki a várból árulná már el, honnan ez a fürkészős-portyázós őrület? Most olvassa az Egri Csillagokat, vagy mi a lófütty van?

Nézzék! Öreg kipcsak vagyok, vagy türk, vagy mifene, de most mégis azt javasolnám szerényen: vagy a gyógyszer színét, vagy annak mértékét, kevesebb páleszt, vagy többet – anno, az én kőművesem a reggeli fél liter vegyigyümi-rum kombó előtt, például agyilag például totál zokni volt. Totál! – ….vagy a Kedves Vezetőt, de az isten szerelmére, VALAMIT CSERÉLNÜNK KELL!

Sürgősen tegyünk valamit, mert ebbe beledöglünk lassan, ha minden így marad!

A Kedves Vezető ma – igen, mert péntek lenne kérem alássan. Péntek, mikor a Kedves Vezető igét hirdet reggelente – egyrészt kihirdette az ő szép szájával a kijárási tilalmat.
Abban most nem is kötözködnék, hogy a nyugdíjasok, – akik eddig, elvileg kötelezően otthon üldögéltek, – most délig piacozhatnak, hála a Kedves Vezetőnek, miközben a piac délután jobbára nem is működik. Ha így, hát így. Majd szólunk a mamának, hogy most ő vásárol, mi nem mehetünk. A Kedves Vezető csak érzi a piacok lelkivilágát, nem? Eddig úgy voltam vele, ha már ilyen ügyesen csaltak, akkor biztos megérdemli. Meg mi is. Van úgy, hogy a rövidebbet húzza az ember. Van úgy, hogy tízmillióan is. Nekünk ő jutott.

Kis ország vagyunk, ne válogassunk

Mindennek ellenére a mai reggel mégis meglepetés volt. Mert értem én, hogy normális emberre nem lehet fürdőhelyet bazírozni, már Rejtő is megmondta, mi, kipcsakok, türkök, meg híresek vagyunk a fürdőinkről, de azért mindennek van egy határa. Vagy legalább vannak ápolók, vagy ilyesmi. De, nem. Mi nem. Mi péntekente elhűlve, vagy bambán, ki-ki tehetsége-akarata szerint, hallgatjuk a Kedves Vezető mit álmodott meg aktuálisan.

De, mit is?

Például azt, hogy Magyarország köszöni a Türk tanácsnak és Kínának, amit tőlük kaptunk? Mitagadás, a Türk tanács segítsége egyenesen pompás lehet, bár ember nincs, aki megmondja, hogy oda fürkészeket, vagy portyázókat küldött ki a Kedves Vezető, aki újabban nemcsak minket, a világot menti meg naponta többször is, de repülőgépet pakol, infektológiai tanácsokat ad, …az utcán újságot árul, és ötkor kel, zötyög villamoson, és éjjel tanul, és fáj a szeme, s a fáradtságtól a könnye kicsordul…. Közbevetőleg, valaki a várból árulná már el, honnan újabban ez a fürkészős-portyázós őrület? Ez még most olvassa az Egri Csillagokat, vagy mi a lófütty van?

Vagy legalább azt mondaná már meg bárki is,

a türk tesók(?) egyáltalán hogy kerültek ide? Tegnap zsírosat vacsorázott, szarul aludt, vagy hogy? Meg Kínától mit is kaptunk, amiért ennyire hálálkodnunk kellene? Arra gondol, amit – késve és keveset – megvettünk, – mondom MEGVETTÜNK – vagy a hálálkodás kizárólag a csomagokra biggyesztett „Hajrá Magyarország” matricáknak szól?
Miről beszél, mire gondol ez az ember, mikor az ET főtitkárának azt üzeni

„Ha Ön nem képes segíteni nekünk a jelenlegi válsághelyzetben, kérem, legalább tartózkodjon a védelmi erőfeszítéseink akadályozásától ”.

NEM KÉPES SEGÍTENI, mondja a K. Vezető, holott tudva tudja, hogy az EU éppen most

kétezer milliárd forintos segély nyújt Magyarországnak?

Tudják mennyi pénz ez? TUDJÁK?

 • Ennél alig többet nyúltak le a magánnyugdíjpénztári megtakarításainkból Kedves Vezetőink.
 • Száz stadion ára. Képzeljék már el! alsó-józsának is lehetne belőle stadion. Vagy Biharugrának. Patent, neeem?
 • Ennyit még a malacszerelőnek sem sikerült lo…megtakarítania az elmúlt tíz évben.

Pfűűű! Éljenek a kipcsakok!

Ja! És tudják mit mondott Besenyő Pista bácsi? Nade Margit! Noormális??? (Ez most, hogy jön ide? Nem tudják??)

figyu

4 hozzászólás

 • Avatar
  2020.03.28 - 09:26
  Közvetlen hivatkozás

  Ez a cikk tele van csúsztatásokkal , gyűlölettel , tehetetlen féltékenységgel. Undorító.

  Válasz
 • Avatar
  2020.03.28 - 09:42
  Közvetlen hivatkozás

  Tüneményesen jó humorú írás a mélymagyar honi hétköznapjainkról ???. TÉNYLEG jót nevettem-kacarásztam rajta, s remélem ezt a koronavírus(om), ha van, is tolerálja. A K. Vezető valószinűleg SOHA jobban nem érezte magát, mint eme zűrzavaros helyzetben. Ez az élettere…, mondhatni genetikailag erre termett. Bármennyire is VALÓBAN őrűltnek tűnnek megmozdulásai, s persze ÖSSZESSÉGÉBEN azok is…, SAJNOS, – mégiscsak benne van a konokul menetelő döbrögis kipcsakos orbánlogika. Miután türktájékon képzeli el kiteljesedett pillangófélék családjába tartozó kedvesvezető fílingű jövőjét…, S, EME ÁBRÁNDJÁT EDDIG SEM TITKOLTA, így zombihívei felé is gyűjti zsetonjait. Így hozza képbe türkméniát a maszkok révén. S, bezzeg ők SEGÍTENEK agymosásos mantrát hinti szét vudu dobpergetések közepette, hogy a zombi is megkapja a maga hülyítési adagját. Aztán, miután zsebrevágja az EU-s segélyt, nyíltan hírdeti, hogy NEM SEGÍTENEK…, s ezt zombijai készséggel elhiszik, hisz oly jó érzés utálkozni-gyűlölködni. Sokat dolgozott főni azon, hogy erre az állapotra érzékenyítse eme neregyedeit. Az EU tehetetlen ovival szemben, nincs semmilyen eszköz a kezében…, ez mára egyértelművé vált. Mi az, hogy PÉNZT ADNAK, nekünk…, AZ A MAGYAROK PÉNZE, AMI VISSZAJÁR…, hirdeti nyíltan harsogva a vezír, s ezzel ez a szerepkör is le van tudva főni részéről, alattvalói pedig olvadoznak a gyönyörtől, merthogy a BÁTOR kipcsaktűrdöbrögi jól megmondta nekik… . A mindennapi ukázaiból áradó anomáliák azt tükrözik! Hogy főni BIZONY folyamatosan TRÜKKÖZIK, mert csakis a látszatra szán energiát úgy ahogy. Minden igyekezete arra fókuszál, hogy 1000 éves beékelődését az univerzumba bebiztosítsa. Amúgy jól mondja a cikkíró, mi mindannyian, a szűk kompániaja körén kívűlesők felfordulhatunk, mert bonsaiducet cseppet sem fogja zavarni. Szerintem történelmi PECHünk van, hogy főni jutott nekünk.

  Válasz
 • Avatar
  2020.03.28 - 11:11
  Közvetlen hivatkozás

  Kérdés feltevés volt: Orbán meghibbant,vagy csak Önt nézi dilisnek ? Orbán nem hibbant meg,nagyon is okos,ügyes. És a népet nem nézi dilisnek. Tudja,hogy a nép,a szolgalelkű nép a zsebében va. 2/3 !!!!!!!!
  Bármit csinál,a szolgák meghajlott gerinccel,kilógott nyelvvel,csorgó nyállal mindenre igent mond.
  Ezek után lehet azt kérdezni,hogy Orbán meghibbant ? A kérdés,hogy KI A HIBBANT ?

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük