A goebbelsi propagandától ihletett lap azt írja, hogy az MTA egyik intézetében titkos légyottokra alkalmas kéjodút (vájat, lyuk, üreg, barlang) rendeztek be a közismerten nagytermészetű számítástechnikai és automatizálási szakemberek.

A remek lap nyilvánvalóan azt szándékozik ezzel állítani,

hogy az adófizetők pénzén fenntartott, s a tudományos kutatás világának álcázott MTA valójában egy nagy baszoda, semmi egyéb.
Eszembe jut egy kolléganőm, aki valamikor a nyolcvanas évek közepe táján munkahelyünkön, az MTA Filozófiai Intézetében mondta azt, hogy

“engem kirúghatnak az intézetből a politikai meggyőződésem miatt, ezt vállalom. De azt nem, hogy azért rúgjanak ki, mert rajtakapnak azon, hogy valakivel az asztalon (és most szépítek) szeretkezem.”

Szóval már akkor sem kéjelegtünk a munkahelyünkön, ám már akkor is hangoztattuk politikai véleményünket, amely az éppen akkori egypárti hatalomnak sem volt kimondottan kedvére való.

Ezzel szemben azt látom,

hogy egy ugyancsak az adófizetők pénzén fenntartott másik munkahelyen, a miniszterelnök hivatalának álcázott Karmelita kolostorban, egy kis officiális bacchanália keretében, a szimultán seggnyalás előjátékát követően spirituálisan egyesült az ország miniszterelnöke vagy kétszáz hírességgel, kiöregedett sportolókkal, rockerekkel, nép- és táncdalénekesekkel, egyházi és felekezeti vezetőkkel, mindenkivel, aki akkor és ott épp csak megmozdult.

Nem tudom, hogy megvan-e a miniszterelnök munkahelyének könyvtárában De Sade márki Juliette története avagy a bűn virágzása, esetleg a Filozófia a budoárban, netán a Szodoma százhúsz napja c. munkája, vagy Laclos Veszedelmes viszonyok c. regénye.
Mert a Filozófiai Intézet könyvtárában megvoltak, viszont nem voltak elegáns pezsgőspoharaink, s még a cigánnyal sem húzattuk.

Forrás

Háttér, ha valaki nem olvasta volna…..

Egy titkos informátorra hivatkozva állítja a Ripost nyomán több kormány által vezérelt hírforrás is, hogy alkalmi együttlétekre szolgáló „kéjbarlangot” építettek a kormány egyik aktuális ellenségének számító Magyar Tudományos Akadémia kutatóintézetében. Az állítólagos besúgó elmondása szerint évekig dolgozott tudományos kutatóként az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetében, és azt állítja,

a speciális célokat szolgáló szobát alkalmi együttlétekre alakították ki, és csak nagyon kevesen tudnak róla.

Az index.hu újságírójának az jutott eszébe, amit a Trump megválasztását megelőző kampányban Putyin trolljai terjesztettek a Facebookon.

“Hillary Clinton kampányfőnökét vádolták azzal, hogy egy Baltimore-i pizzéria pincéjében gyerekrabszolgákat tart fogva, akiket pedofil videóban szerepeltet. És egy ezen felháborodó igaz hazafi fogott egy M16-os gépkarabélyt, és bement a pizzériába, hogy azonnal vigyék le a pincébe, mert sürgős szabadítanivalója van. A remegő személyzetnek elég sok idejébe telt, mire meggyőzte arról, hogy ez nem fog menni, mert nincs is pincéjük.”

Vissza 2019 Magyarországára!

Immár csak egy kérdésünk maradt: a minisztériuma honlapján található életrajza szerint,

Palkovics László 2000-ben lett a SZTAKI tudományos munkatársa, vajon neki volt kódja a belülről két állóablakos, kívülről egy fekvőablakos mágikus kéjbarlanghoz??

A noname “mélytorok” azt is tudni véli, hogy a szobába külön kóddal jutnak be a professzorok. A cikk szerint az alábbi videó a helyszínen készült, egy a szív alakú ágyat és egy masszázskádat is sikerült levideózniuk.

Kapcsolódó

1 hozzászólás

  1. Nem azért a húszfillérért (hah, boldog átkos!), de épp fideszék hírhedtek arrogán elhunyt prostijáról, tompika drogos kurválkodásairól, habonyárpi ibizálkodásáról, és még hosszú a lista. Az MTA-ban produkálnak is, ha ez igaz, ha ez nem, nem tökmindegy?!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét