BlogbazárKiemelt hírek

Gábor György: A Viktor utcai fiúk ma beültek a parlamentbe és einstandolták az ország közelmúltját is

fidesz

Ha egyesek folytonosan átírják a történelmet, akkor én most egy pillanatra átírom a magyar irodalom egyik remekművét – kezdte Facebook-bejegyzését Gábor György filozófus.

Képzeljük el a Pál utcai fiúk történetét

Boka, Nemecsek, Csele, Csónakos, Kolnay, Barabás és Weisz, vagy akár Áts Feri és a többiek nélkül, kizárólag a két Pásztorral, na jó, esetleg még Gerébbel, az árulóval. Milyen regény lenne az? Megmondom: érdektelen, olvashatatlan, hiteltelen, hazug és szar. Na mármost a két Pásztorra és Gerébre leegyszerűsített Pál utcai fiúk (nevezzük őket Viktor utcai fiúknak) ma beültek a parlamentbe, s a nyugdíjpénztárak, a közpénzek, az európai uniós pénzek, a földek, a kastélyok, a Balaton-part, a Mátrai Erőmű,

a legkülönbözőbb tenderek einstandolását követően ma einstandolták az ország közelmúltját is.

Úgy tettek, mintha a grundot ők hárman, a két tolvaj és az áruló harcolta volna ki

A két tolvaj a totális gátlástalanságával, s az áruló a gyáva és hitszegő aljasságával.
Aztán beírták egymás nevét a könyvbe, csupa nagybetűvel, lopott arannyal dekorálva, s most abban bíznak, hogy ők is kötelező olvasmány lesznek idehaza, meg a világ sok helyén. És talán majd őket is megzenésítik.

Hát egy lótúróst!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Az ő grundjuk egy hazugságtömeg és egy nagy rakás lopott szajré, semmi más. S ha jön végre a mérnök úr, hogy ledózeroltassa, az kizárólag nekik fog fájni. De remélem, nagyon!

figyu

About Author

Comments (2)

  1. Horváth+László+József

    Nagyon sokszor tűnődöm azon,hogy hogyan jutottunk idáig.Nem ezt akartuk,nem ezt akartuk 1990.-ben sem, ,később sem ,most sem!!!!Azt hittük hogy egy valódi jobb világ jön ami Rólunk is szól ,de nem így lett.A folytonos harc a hatalomért, a mindig mást akarás miatt Tönkretettük már majdnem a saját életünk,,az országot!!A fülke forradalomból a HATALOM felhatalmazás nélküli forradalmat készített NEKÜNK!!!!NÉLKÜLÜNK!!!!Amit módjukban állt és lehetett szinte mindent megváltoztattak,átalakítottak,és mindent,ELLOPTAK LENYÚLTAK!!!,,még azt,azokat is amire soha nem gondoltunk volna!!! .Nagyon egyetértek az utolsó gondolattal,ezeknek a kezéből minél előbb ki kell venni a HATALMAT,hogy nagyon,nagyon fájjon Nekik!!

  2. Nagy Ferenc

    igen

Szólj hozzá!