A bakui Türk Tanácson (mit is keres ott Orbán Viktor?) Erdogan a szíriai offenzívával kapcsolatban megköszönte Orbánnak Magyarország kiállását Törökország mellett.

1. Én nem álltam ki Törökország mellett, úgyhogy nekem nem jár köszönet!

2. Mai hír, hogy a kurdok, minden más lehetőség híján, az oroszok támogatását kérték, s a hírek szerint meg is kapták azt.

3. Akkor most Putyin contra Erdogan? És Orbán pedig = Goldoni: Két úr szolgája?

4. Amerikai és nyugat-európai elemzők felvetették, hogy Trump Putyinnal megegyezve hagyta ott a térséget, s hagyta magukra a kurdokat, így Putyin szépen és zavartalanul megvetheti a kis lábait a Közel-Kelet eme vidékén.

5. Orbán olyan hatalmak konfliktusában tette magát érdekeltté, amely konfliktusban, a kurdokat leszámítva, nincsenek jó oldalak, csak rosszak.
Amikor egy pitiáner maffiózó, Borkai Zsolt erkölcstelenségéről és züllöttségéről harsog az ország, érdemes ezeket a tulajdonságokat viszonyfogalmakként kezelni.

Forrás

1 hozzászólás

  1. Én sem támogattam a törökök szíriai háborújának megindítását, ami ismét több tízezer “migráncsot” eredményez. A támogató nem Magyarország, hanem Orbán Viktor, Szíjártó Péter és az az 1,7 millió a tízből, akik Orbánt támogatói, a vidék harcosai.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét