Gálvölgyi operatív-törzsőrmester: megjöttek a szájzárak!

“Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy üljön át egy másik ágyra, nem hagyunk senkit az ágy szélén….”-nyugtatott meg mindannyiunkat az operatív törzs szóvivője … helyett Gálvölgyi János első bejelentkezésekor. Itt a második mélyenszántó…..

“Az operatív törzs szóvivői feladatellátó munkatársa…

Kommunikatíve örömmel jelentette be illetékességi körben az elmúlt és a következő hónapokban érkezett szájzárakat, valamint közlési relációban ugyancsak eszközölte Kásler doktor háztartásokba szánt fényképeit és a Nemzeti Kipcsak Tenyérjós és Futballakadémia felméréseinek eredményei mentén is. Friss, pontos, hiteles és közértető információk Gálvölgyi Jánostól az operatív törzsről.” – olvasható a Klubrádió honlapján.

“…héttel több mint tizenöt repülőgép érkezett…”

Tájékoztatója elején az operatív törzs magyar hangja, Gálvölgyi törzsőrmester szóvivő közölte, hogy az eddigi rendelkezések viszonylatában az újabb rendelkezéseket újabb rendelkezésig szankciatíve fenntartják. Egyúttal örömmel jelentette be, hogy az elmúlt és a következő hónapokban héttel több mint tizenöt repülőgép érkezett az operatív törzs által kijelölt légtérbe, mely gépek

belső viszonylatában négymillió tonna szájmaszk, és a parlamenti ellenzék részére ugyanennyi szájzár érkezett, amelyek szakszerű felszerelése a napokban konfigurálható.

850 évre titkosítva!

A szóvivőnek itt kellett megjegyeznie,

bár többen kérték a cipőméretét, valamint a nemzetes tiszti asszony, Cilike fodrászának címét, ezeket az operatív törzs alapos indoklás viszonylatában 850 évre titkosította.

A kommunikációs munkatárs beszélt az egy ideje láthatatlanná vált Kásler doktorról is, akiről minden magyar háztartásba fényképet küldenek. A fotó nézés hatására könnyezni kezd. Örömmel jelentette azt is, hogy a járványgörbét sikerült teljesen kilaposítani, fából vaskarikát csinálni.

Időben felismert intézkedéseikkel a világon a legjobb statisztikai átlagot tudják produktatíve produkálni

– tette hozzá Gálvölgyi törzsőrmester, aki az információk tekintetben számos más kiemelten fontos és aktuális tényközlést eszközölt még, így

tájékoztatást adott a Nemzeti Kipcsak Tenyérjós és Futballakadémia felméréseinek eredményéről is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük