Sorting by

×

Gattyán György esti nagy bejelentése

Gattyán György az Egyenes Beszédben jelentette be, hogy aktivizálja pártját és a Megoldás Mozgalom elindul a 2022-es országgyűlési választásokon. Az elemzők alighanem darabokra szedik a bejelentést.

Rögtön egy gyomros Márki-Zaynak

“Elég világosan jeleztük, hogy mi a programunk. Több mint 20 éve foglalkozunk digitalizációval, rengeteg anyagunk, információnk van ezzel kapcsolatban. Elég nagy plakáton jeleztem, hogy mi ezzel fogunk foglalkozni. Ehhez képest Márki-Zay Péter politológusokkal fog szerződni a digitalizáció kidolgozására – ez nyitottság, csak nem felénk”

– mondta Gattyán György a Spirit FM Harcosok Klubjában annak kapcsán, hogy Márki-Zay Péter Somogyi Zoltánnal, a Polgári Platform alapítójával működnek együtt a digitalizáció kérdésében.

Jelezte, hogy a titkárságukra hivatalos megkeresés a mai napig nem érkezett semmilyen párt részéről. Elindították a programjukat: „A Legnagyobb Vállalkozás” címen indított projekt első körben felmérik, hogy a magyar háztartások hol tartanak a digitalizációban. Az első felmérések eredményei már meg is vannak, ez alapján az látszik, hogy a társadalom többsége (közel 5 millió ember) elégedetlen az állam szerepével a digitalizációban. Gattyán szerint az egyértelmű, hogy a lakosság jelentős része nyitott arra, hogy valaki felkarolja ezt a témát, úgy, hogy sokan nem is értik, mit is képvisel a digitalizáció.

„Ha magamból indulok ki, jelen pillanatban nem tudnék egyik szekértáborra sem szavazni, mert nem vagyok elégedett a jelenlegi kormányzással, és az ellenzéki összefogásban is van 8-10-30 évnyi tapasztalat, és volt lehetőségük a politizálásban bizonyítani. Ezzel nem vagyok egyedül, van 2 millió ember, aki ugyanígy gondolkodik, itt van egy olyan űr, amit érdemes kitölteni”

magyarázta Magyarország harmadik leggazdagabb embere.

Ellenzék és/vagy Fidesz

Szerinte a Fidesszel szemben álló szavazók nem jelentik automatikusan azt, hogy az ellenzéki összefogásra szavaznak. Ha a programjukat 100 ember érdekli, nem zavarunk senkit, ha 100 ezer, 1 millió, az más felelősség.

“Az ellenzéki összefogás olyan buborékban van, hogy mindenki rájuk szavaz, aki nem a Fideszre, és szerintem ez nem így van, és másik kétmillió ember szerint sem. (…) „Tegyük fel a kérdést: melyik párt miből finanszírozza a kampányát? Én a saját pénzemből, nem pedig ilyen-olyan forrásokból”

– jegyezte meg Gattyán a vele szemben érkező vádakra reagálva, hogy a Fidesz áll az ellenzék szerint az indulása mögött.

Digitalizáció terén 27 európai országból 24. helyen állunk. Gattyán szerint nem kell messzire menni, azt a kérdést kell feltenni, hogy az elmúlt 20 évben ez miért nem történt meg.

„A film és televíziózás indulása kapcsán a színházak feltették a kérdést, hogy ez gyengíteni fogja-e őket. Biztos, hogy rövid távon volt ebben egy megbicsaklás, de ma, holott már Netflix is van, már hónapokkal előre kell egy-egy jó előadásra jegyet venni. A színházak is megtanulták használni a digitalizációt. A valós, fizikai életben lévő esemény is megtanulja használni a digitalizációt, és ezáltal sokkal nagyobb PR-kampányt tud csinálni”

– mondta arra a kérdésre reagálva, hogy a digitális térnek van negatív oldala is, a valóság kiüresítése, a kapcsolatok elszemélytelenedése, és ezekkel kíván-e foglalkozni a digitalizációs programjában.

Ismerteti a történteket  az ATV/Spirit FM-re hivatkozva a Republika.hu.

Kapcsolódó

 

 

átver

6 hozzászólás

 • 2021.12.17 - 22:47
  Közvetlen hivatkozás

  Személy szerint én ( bár segíteni nem tudok ) messzemenően egyetértek Gattyán György elképzelésével, s ha pártot alapít, remélem az elsők között léphetek be a pártjába. — Kérded, hogy miért ??? — Mert olyan vagyok mint Ő !!! — Ő hitt valamiben és saját magában, — én hiszek benne és saját magamban !!! — BIZTONSÁGI ÖVEK BECSATOLVA, INDULHATUNK !!!

  Válasz
  • 2021.12.18 - 12:10
   Közvetlen hivatkozás

   Már miben is tetszik hinni?Talán a az internetes szexben,mert abban nagy a Gyuri!

   Válasz
 • 2021.12.18 - 10:04
  Közvetlen hivatkozás

  saját pénzéből csinálja — amit hogyan is szerzett?
  érdekes egybeesések:
  MM – Momentum Mozgalom
  MMM – Mindenki Magyarországa Mozgalom
  MM – Megoldás Mozgalom – utóbbi Gattyáné. Megoldás arra, hogy a FIDESZ tovább maradjon. Az előző választáson kiderült, hogy ha az ellenzék nem fog össze, a FIDESZ, hála az átszabott körzeteknek, választási törvényeknek, levélszavazatoknak, voksvásárlásoknak és -turizmusnak – mindent visz.
  Józan ésszel senki sem gondolhatja, hogy akár egy G. féle milliárdosnak is sikerülhet fél év alatt felépítenie egy pártot. Amely milyen válaszokat ad például az inflációra? Korrupcióra? Jogállamiságra? Gyerekszegénységre? Szupermagas áfára? A társadalom elöregedésére?
  Ezeken a digitalizáció aligha segít. Józan ésszel látni kellene, hogy valójában itt miről lehet szó: G. további gazdagodásáról – elvégre a FIDESZ-nek sem volt semmi sem elég -, vagy az ellenzék megosztásáról, vagy egy politikai kalandor megszületéséről. Ami pedig a másik megosztót, VDA-t illeti, a sértődöttség nem jó tanácsadó. Vagy csak lejáratja és nevetségessé teszi saját magát a hölgy, vagy valóban elvisz valamennyi szavazatot az egyesült ellenzéktől, és a trónon tartja a királyt.

  Válasz
 • 2021.12.18 - 12:08
  Közvetlen hivatkozás

  Csak a fidesznek kedvez ez a sok apró kios pártocska a v
  álasztáson,mert ha nem éri el a bejutási küszöböt,az összes szavazat a fideszt növeli!Ez jó ha tudja a válsztó!

  Válasz
 • 2021.12.18 - 14:59
  Közvetlen hivatkozás

  Idáig hol volt ez a puncibubus?Miért most,a választás előtt néhány hónappal bukkan fel,és keveri a sz@rt?
  Végre összefogott az ellenzék,erre jön egy unatkozó milliárdos,és beleköp a levesbe. Ez a fickó pont annyira hiányzott,mint a mókusnak az erdőtűz. Hajlamos vagyok elhinni,hogy G.Gy kiegyezett a fidesszel,hogy leszáll róla a NAV,ha indul. A fidesz mindenre IS képes,hogy megtartsa a hatalmát,és most érzik a vesztüket,így minden lehetőséget megragadnak,hogy nyerjenek.Ha G.Gy tényleg indul,akkor orbán újra a nyakunkon marad,bár már nem sok ellopnivalót hagyott a fidesz,orbánnal az élen.Amit csak lehetett,mindent tönkretettek,lepusztítottak,elloptak,megszereztek. Egy elképesztően lepusztított,lerombolt országért megy a harc, bár a fidesznél ettől többről van szó,náluk az elszámoltatás is játszik,ami remélem meglesz,mielőbb..

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.