Connect with us

Sport

Gazprom kilőve, egy vallásos, konzervatív muszlim TikTok-influenszer az új Fradi-szponzor

Vallásos, konzervatív muszlim TikTok-influenszer az új Fradi-szponzor
Megosztás

Szerencsés Szabolcs vallásos, konzervatív muszlim TikTok-influenszer luxusparfümös cégével kötött szponzorációs szerződést a Ferencváros focicsapata.

3 év

A fradi.hu alapján írtunk arról, hogy új mezgyártó után új mezszponzort is kapott a Fradi. A csapat három évre szerződött a SUPERZ. nevű magyar parfümmárkával, amit 2021-ben alapítottak, és ami azóta bemutatkozásuk szerint Magyarország legnépszerűbb parfüm brandje. „Tavaly, egyedüli magyar parfüm márkaként képviselték hazánkat a világ legnagobb kozmetikai kiállításán Dubaiban. A lehengerlő siker következményeként, a hazai 9 üzletük mellett, többek közt már Olaszországban is több, mint 40 Niche üzletben érhetőek el termékeik” – tudható meg a weboldalról.

„A SPORTFIVE Hungary Kft. – mint a Ferencváros férfi labdarúgócsapatának kizárólagos szponzorációs és marketingügynöksége, valamint a Groupama Aréna üzemeltetője – nevében mondhatom, büszkék vagyunk arra, hogy ismét egy nagyon komoly megállapodást sikerült megkötnünk, és immár a SUPERZ. Budapest is mezszponzorként a Ferencváros mellé áll a következő szezontól. A SPORTFIVE továbbra is elkötelezett abban, hogy olyan célokat valósítson meg, melyek kiemelkedő lehetőségeket kínálnak a Ferencvárosi TC számára.”

– mondta Igaz András, a SPORFIVE Hungary Kft. vezérigazgatója. Az Opten szerint a cég többségi tulajdonosa Kerti Krisztián, kisebbségi tulajdonosa Szerencsés Szabolcs.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SUPERZ. Budapest (@superz.budapest) által megosztott bejegyzés

Utóbbiról….

Szerencsésnek nézett utána a 444 és ahogy írják, a 32 éves influenszernek 157 ezer követője van TikTokon. Szerencsés korábban egy interjúban azt mondta magáról:

„Felvettem az iszlám vallást, ami lemondásokkal jár, az abszolút igazságot kerestem az életemben. Lemondtam az alkoholról, a cigarettáról, párkapcsolat nem is jöhetett szóba, még kezet sem fogtam nőkkel. Ez inkább a környezetemben élőket sokkolta, nekem nem esett nehezemre, annyira tudtam azonosulni az iszlámmal, hogy egy muszlim nő lett a feleségem.”

2022-ben aztán megerősítette, hogy napi ötször imádkozik, és tartja a ramadánt. Szerencsés ezen kívül többször szerepelt a Pesti TV-ben, többek között a Libernyákok című műsorban. Itt kritizálta többek között „Karigeri levitézlett haverjának aljas tanácsköztársasági felforgatását”.

Általános elalélás

fotó: Kubatov Gábor Facebook oldala

„Most sokadmagammal kaptam egyet a klub új mezéből, remélem, a Macron név több sikert hoz nekik, mint tegnap a francia elnöknek. Azt pedig külön köszönöm, hogy amint a mezen lévő nagy T-betűből is látható, én lettem a Fradi főszponzora”

– írta közösségi oldalán Farkasházy Tivadar.

Bohár Dániel, foglalkozására nézve Megafonista tovább ment…

„A futballmez, nem csak egy póló. A futballmez közösség, hagyomány, büszkeség. Megtisztelő, hogy megmutathatom nektek a Fradi legújabb szerelését. Ebben a gyönyörű mezben vesszük be Európát!”

Kubatov hivatalból….

Gréczy Zsolt: „Engem is az a megtiszteltetés ért – más ismert személyek között – hogy a Ferencváros felkért, hogy a mai hivatalos premieren mutassam be a csapat új mezét….”

Deák Dániel, szintén zenész, ja nem, Megafonos:

„Gyönyörű az új mez! Hajrá, Fradi!”

Csak úgy….

Felröppentek olyan hírek, hogy a Gazprom állhat be szponzorként a Fradi mögé. A klub egy kérdőívet küldött ki a labdarúgócsapat bérleteseinek, ebben a pályán nyújtott teljesítmény mellett arról is érdeklődtek, mit szólnának bizonyos szponzorok támogatásához. Három nagy cégre, a Huawei-re, a Gazpromra és a Shellre is rákérdeztek. A Gazprom korábban szerződésben állt az UEFA-val és a Bajnokok Ligája főszponzora is volt. Az ukrajnai háború kitörése után azonban az európai szövetség szakított az orosz céggel.

Szerző