Gulyás Márton köszöni Habony Árpádnak, hogy finanszírozza a küzdelmüket

Gulyás Márton politikai aktivista ezzel arra utalt, hogy az őt és mozgalmát támadó cikkek miatt perelni fogja a Habony-médiát.

“Azt tudom mondani az Origónak és a többieknek, hogy nyugodtan gyártsa ezeket a cikkeket. Nekem csak jót tesznek vele, ugyanis minden ilyen cikkért milliókat fogunk bekasszírozni rajtuk. A mi mozgalmunkat ténylegesen a NER tartja életben, mert amit ezen a héten műveltek, az több tízmillió forintjukba fog kerülni. Lelkük rajta, folytassák, könyörgöm, nagyon nagy szükségünk van arra a pénzre. Köszönöm szépen Habony Árpádnak, köszönöm szépen az Origónak, hogy finanszírozza a velük szemben folytatott küzdelmünket” – mondta Gulyás Márton a tüntetés után a 168 Órának adott interjúban.

A tüntetésről azt mondta: “A kormánypropaganda próbálta hergelni a társadalmat, de minden bejött, amit ígértek a szervezők. Békés, erőszakmentes demonstráció volt, amelyen a választási eredményben csalódottak és az új hatalom gyakorlásától tartók hallatták a hangjukat.”

“Egy tüntetés nyilván nem csinál nyarat, de szerintem az a legfontosabb üzenete, hogy kezdjenek el az emberek szerveződni. Van időnk megszervezni azt a többséget, amelyet nem sikerült összehozni a választáson. Noha létezik, mert többen szavaztak a Fidesz ellen, mint a Fideszre. Ezzel együtt rekordszámú polgártársunk gondolta azt, hogy érdemes a Fidesz a szavazatára. Ezt nem szabad elfelejtenünk. Szerintem az a legfontosabb, hogy van idő végiggondolni, hogy mit rontottunk el az elmúlt nyolc évben.”

Gulyás Márton azonban azt is kifejtette, hogy nem kell 1922-ig várni, ezt el kell indítani már a következő hónapokban.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy a tüntetés szombaton folytatódik és könnyen lehet, hogy rendszeressé válik. Hogy milyen hatása lesz ennek, azt majd meglátjuk, a kormányoldal egyelőre csak a tőle megszokott sorosozással reagál.

(Forrás: 168 Óra)

Kapcsolódó:

Gulyás Márton: Az ellenzéki képviselők ne vegyék át a mandátumot

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük