Sorting by

×

Gulyás Márton: Az ellenzéki képviselők ne vegyék át a mandátumot

Gulyás Márton szerint az ellenzéki képviselők ne üljenek be a parlamentbe. Magára valamit is adó ellenzéki politikus nem asszisztál a parlamenti munkához.

Közös Ország Mozgalom vezetője volt a vendége a HírTV Egyenesen című műsorának, ahol közölte, hogy mindenkinek önkritikát kell gyakorolnia a választás után, az ellenzéki politikusoknak pedig nem kellene beülnie a parlamentbe.

Gulyás szerint az ellenzéki politizálásnak semmi terepe nincs a parlamentben, ezért

magára valamit is adó politikus ilyen helyzetben nem veszi fel a mandátumát, bármit is mond a pártja.

Gulyás úgy fogalmazott, hogy nem érti, hogy miért kellene az ellenzéki politikusoknak egy olyan megaláztatással együtt élnie, hogy egy olyan történethez asszisztálnak, ami a legelemibb értelemben sem demokratikus.

Úgy gondolom, hogy azok az ellenzéki képviselők, akik magukra adnak, nem ülnek be egy ilyen megalázó helyzetben, mert ez semmi másról nem szól, csak a demokrácia színjátékának biztosításáról és ez nem állhat érdekükben

– ismételte meg Gulyás.

Azz aktivista arról is beszélt, hogy most mindenkinek magába kell szállnia, hogy megvizsgálja, mi vezetett idáig, ezért várja a politikusok nyilatkozatát arról, hogy ki milyen hibákat követett el.

(Forrás: HírTV)

Kapcsolódó:

Gulyás Márton: a Fidesz már nem tud, de nem is akar visszajönni abból az alternatív valóságból, amit felépített magának

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.