Gyöngyösi Márton gyomrosa Gyurcsánynak – Jobbik, DK vége a barátkozásnak

Már az elmúlt évi választásokat megelőzően is sokan – mind két párt támogatói közül is- rosszallással nézték a DK és a Jobbik összeborulását, ezt borította most a Jobbik elnöke.

Visszanéző

itt lenne az ideje annak, hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a magyar Országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára. Úgy gondolom, hogy adósai egy ilyen felméréssel Magyarországnak

-mondta egy beszédében Gyöngyösi Márton a parlamentben 2012-ben

Gyöngyösi ugyan az eltelt években már bocsánatot kért mondataiért, de azt is tudni kell, hogy ilyen gondolatokat csak megbocsátani lehet elfelejteni nem.

Voltak jelek:

Gyöngyösi Márton borít

A Jobbik elnöke nem érti, miért is kellene csatlakozniuk a DK árnyékkormány-projektjéhez.

Dobrev Klára egy virtigli baloldali alternatívát kínál Orbán Viktor kormányához képest, a Jobbik egy karakteresen jobbközép párt, nem is értem azt a felvetést, hogy csatlakozzunk a DK árnyékkormány kezdeményezéséhez”

– fogalmazott Gyöngyösi Márton az ATV műsorában jelezve, hogy Dobrev Klára nemhogy választást, de még egy előválasztást sem tudott megnyerni.

Hozzátette: nagyon úgy tűnik, a jövőben nem indul majd együtt a Jobbik a DK-val semmilyen választáson, mert az április 3-ai eredményekből is látszik, hogy ez nem egy sikeres recept.

„A Jobbiknak is van ebben felelőssége, például abban, hogy Jakab Péter balra eltolta a pártot, és az előválasztáson nem szerepelt túlságosan fényesen, és a Facebookot összetévesztette a valódi népszerűséggel, ezeket a konzekvenciákat mi levonjuk, de szerintem Gyurcsány Ferencnek is van elgondolkozni valója, például abban, hogy az ő személye milyen korlátokat jelent az ellenzéki együttműködés tekintetében”

– fogalmazott a pártelnök.

Írta meg az ATV nyomán az Infostart

Friss!

 • A Telekom Veszprém tíz góllal verte a Plockot
  A Veszprém házigazdaként 32-22-re nyert a lengyel Plock csapata ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének kilencedik fordulójában, csütörtökön.
 • A kormány “sánta kutya utolérés”-esete a benzin-ársapka elengedése kapcsán
  “Két napja léptek életbe a brüsszeli olajszankciók. Bekövetkezett, amitől tartottunk. A brüsszeli szankciók eredményeként a 480 forintos benzinárat már nem tudjuk tovább biztosítani.” – jelent meg szerdán a Magyar kormány Facebook oldalán először az indoklás, amit beadni szántak a magyar népnek. Aki nem csak a betűket látta, annak egyértelmű volt hogy ez “rizsa”, de a hívőknek elégnek bizonyult, hálálkodó kommentekkel látták el a bejegyzést: köszönték szépen, hogy “legalább eddig volt”.
 • Szijjártó Péter Szellemi Honvédő díjat kapott
  A külgazdasági és külügyminiszter köszönőbeszédében először is a legnagyobb kihívásokat ismertette, kitérve az ukrajnai háborúra, a déli határ ostromára, a recesszió irányába rohanó európai gazdaságra, a soha nem látott mértékű energiaellátási válságra.
 • Mészáros Lőrinc mikrofont ragadott: felolvasta, hogy megtörte a nyugat egyeduralkodását
  Micsoda büszkeség töltheti el a Mészáros-szülőket azt látva, hogy a kis Lőrinc mekkora karriert futott be. Elégedetten nyugtázhatják, hogy érdemes volt taníttatni, mert kiváló agya nemcsak befogadta a szekmunkásképző tananyagát, de az életben is tudta hasznosítani. Minden bizonnyal ennek köszönhető, hogy a kályhagyár, az útépítés, a szállodaipar, a szemétszállítás, a stadion- és focicsapat tulajdonlás, a bankszektor meghódítása után ettől a szép naptól fogva “vasúttörténeti” jelentőségű cég boldog tulajának tudhatja magát.
 • Meghalt Sergő Z. András, a Filmtekercs alapítója
  Rövid, súlyos betegség után csütörtökre virradóan elhunyt kollégánk és barátunk, Sergő Z. András.