Győr polgármestere: „Jegyző úr bejött az irodába, köhögött párat, és ennyi. Nem szeretném megbántani ezzel, de elég nyilvánvaló, hogy tőle kaptam el a koronavírus-fertőzést”

Győr fideszes polgármesteréről, Dézsi Csaba Andrásról április elején derült ki, hogy koronavírus-fertőzött. Polgármesterként és orvosként is fegyelmezetten fogadta a rá, illetve városára vonatkozó korlátozásokat. Meggyőződése, hogy a város jegyzője volt, aki akaratlanul bár, de megfertőzte.

„Semmi különös. Jegyző úr bejött az irodába, köhögött párat, és ennyi. Nem szeretném megbántani ezzel, de elég nyilvánvaló, hogy tőle kaptam el a koronavírus-fertőzést. Rajtam kívül még hat dolgozó, köztük egy négy hónapja szült kolléganő is. Én pedig továbbfertőztem, a feleségemet betegítettem meg otthon. Elég ragályos ez a kór”

– mondta a HVG hetilapnak.

Mindegyikük túl van a betegségen….

A fertőzöttek szerencsésnek mondhatók, mert kivétel nélkül mindannyian megúszták komoly szövődmény nélkül. Dézsi szerint

a hazai védekezési rendszer az egyik legjobb Európában.

Minden rendben….

Jónak tartja, hogy a kormány végül visszavonta azt a tervét, amellyel gyámság alá akarta helyezni az önkormányzatokat.

„Ez egy elhibázott elképzelés volt. De én vártam volna a visszavonás után pozitív reakciókat is. Az, hogy valaki képes beismerni, ha hibázott, és korrigálja a döntését, pozitív emberi tulajdonság. A kormány ugyanígy járt el a netadónál is. Meghallgatta az emberek véleményét, és azt mondta, oké, visszavonjuk.”

Forrás

Egy hozzászólás itt: “Győr polgármestere: „Jegyző úr bejött az irodába, köhögött párat, és ennyi. Nem szeretném megbántani ezzel, de elég nyilvánvaló, hogy tőle kaptam el a koronavírus-fertőzést”

  • Avatar
    2020.04.09 - 10:46
    Közvetlen hivatkozás

    Dézsi fideszes! Nem várhatunk mást tőle ! Arról nem dumált, hogy márc. 15,-én felelőtlenül megtartották a díszpolgárok kitüntetését és utána az elmaradhatatlan bulit! Talán mindenki emlékezik rá, hogy akkor már letiltották az összejöveteleket. .. ÉS ? …..remélem majd emlékezteti rá valaki, milyen hülyeséget hablatyolt a védőmaszkkal kapcsolatban ! Vigyázhatna Dézsi doki mit dumál , neki nem a süket, hazug fityiszes propagandát kellene terjeszteni. ……….és ez a felelőtlen, a fidesst kontroll nélkül kiszolgáló gazember Győr polgármestere !

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük