Sorting by

×

Gyors horoszkóp a nap hátralevő részére

Így a nap felénél, az ember lassan már fárad. Mi felüdülésül, csak néhány perc felhőtlen horoszkóp nézést ajánlhatunk. Lássuk mire megy ez a nap  még velünk!

Kos

Amennyiben épp szerelmes és friss kapcsolata is már alakulóban van, ma egy nagy lépést tehetnek elõre! Ennek ellenére, próbáljon meg a földön maradni, legalább addig, amíg az aktuális teendőivel nem végez, különben még a végén teljes káoszt teremt maga körül. Várja ki a megfelelő pillanatot, kedves Kos, hogy valóban, minden tökéletes lehessen!

Bika

A mai napon találkozhat valamivel, esetleg megpillanthat valamit, ami egy egészen új érdeklődést indíthat el önben. Szenvedélye már a mai napon oly méreteket ölthet, hogy szinte alig tudja majd korlátozni magát, hogy ne egész nap csak az új és új információkat és ismereteket kutassa a témában. Legyen türelemmel kicsit, amíg eljön a pihenés ideje, hogy zavartalanul kutathasson! Inti a horoszkóp.

Ikrek

Ma amellett, hogy bizonyos anyagi tényezők esetleg aggasztják, akár egy barátja miatt is komolyan aggódhat, aki mostanság meglehetősen szeszélyes élethelyzetekbe sodorta magát, vagy csak nagyon megbántották. Igyekezzen mielőbb vizsgálódni a pénzügyek terén, hogy hamarabb helyre billenthesse a kívánt egyensúlyt, valamint szenteljen arra is időt, hogy valahogy kirángassa barátját ebből a feneketlennek tűnő gödörből.

Rák

Meglehet, hogy ma némi feszültség tapasztalható családja körében, így úgy érezheti, itt a legfőbb ideje egy kiadós esti beszélgetésnek. Hívja össze bátran a családi kupaktanácsot, s vezényelje le a dolgot, mielőtt még elfajulnának a látszólag talán ártatlannak tűnő ellentétek. Hallgasson megérzéseire, és a horoszkópra!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.