Gyurcsány miatt dugott Borkai

Hajnalban, mielőtt elindultam táncolni, majdnem kilöttyintettem a kávémat, amikor a híreket olvastam.

Kezdődött azzal,

hogy az “Ostrom alatt a magyar határ” cím szinte kibökte a szememet. Hirtelen azt sem nem tudtam hova fussak, amíg ki nem derült, hogy a szokásos migráncsozás a témája a cikknek. Hát ja, valahogy nem jött be az alagutas sztori a népnek, ezért jobb ám ostromot vizionálni, hogy meneküljön, ki merre lát.

Gyorsan tovább is lapoztam, és így megtudtam,

hogy Borkai baszását határozottan Gyurcsány rendezte meg. Naná, ez másképp nem is történhetett. Láttam is magam előtt azt a pünkösdi napot, amikor forgott a film. Láttam a dk-s aktivistákat, amint ármánykodnak a yacht körül, természetesen cápának álcázva magukat, és azt lesik, mikor kaphatják be. Mindegyikük sorosista. De nem csak ők, hanem az egész tenger is.

Gyurcsány suttogva irányítja a nemzet makkját: Toljad Zsolti!

Zsolti pedig nagyon koncentrál, hogy jól tolja, bár az ellenzék annyira durván feltolja az ” add ide a didit” a felvétel közben, hogy nem könnyű teljesítenie. Ráadásul mint kiderül, az ügyvédje nem a legjobb választás a movie-ba, mert elég unott képet vág, és folyton kókad.

Biztos vagyok abban, hogy vagy részeg, vagy elment az esze,

vagy pedig abszolút hülyének nézi az olvasókat az, aki Borkai gyalázatos ügyeit azzal igyekszik kiradírozni az emberek fejéből, hogy másokat vádol, és badarságokat hord össze-vissza.

Persze nagyon megértem hogy kell a propaganda, mert a Fidesznek Budapest elveszett.

Háttér

Meglehetősen sajátos körbe érkezett a két hónapja kirobbant Borkai-ügy; ma már ott tart a jobboldali média, hogy egyenesen Gyurcsány nyakába akarja varrni a szexbotrányt – írta Németh Péter a Hírklikken.

A Pesti Srácok például így ír a DK-ra ráégett a Borkai-ügy című cikkében:

„Sokan úgy vélik, hogy a botrányfilmbe belebukott a rendező is, azaz Gyurcsány pártjára ráégni látszik a zsarolási ügy és az abból profin levezényelt politikai botrány.”

Aztán így folytatja:

„nem a váratlanul kitört szexbotrány, hanem egy előre megtervezett, professzionálisan levezényelt politikai akció áll a győri polgármester-buktatás mögött. A folyamatban lévő büntetőügyben már kiderült, hogy nem egy, Borkai Zsolttal korábban jó viszonyt ápoló ügyvéd borította ki a bilit, hanem az olimpikon polgármester hajókirándulását alvilági körök bevonásával, direkt azért szervezték, hogy ott rejtett kamerás felvételek készüljenek”.

megoszt

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük