Connect with us

Etető

Ha így csinálod, egy cseppet sem unalmas: zellerkrémleves kicsit másként

Megosztás

Igy még nem készítetted a zellerkrémlevest!

Zellerkrémleves,
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

A krémleveseket gyakran éri az a vád, hogy az egyik 19 a másik 1 híján 20. Az alábbiakban igyekszünk bebizonyítani, hogy egy kis újítással akár a zellerkémleves is lehet izgalmasan újszerű.

Hozzávalók

Fél csokor angol zeller (zellerszár)

10 dkg burgonya

1 db húsleveskocka

4 dl főzőtejszín

9 dl víz

1 fej vöröshagyma

3 ek olaj

2 gerezd fokhagyma

őrölt feketebors

2 ágaprított zellerzöld, tányéronként két jó nagy marok friss spenótlevél

Előkészítés

A megtisztított zellerszárakat kb. egészen apróra vágjuk, akárcsak a hagymát,. A megpucolt burgonyát is felkockázzuk, fokhagymát is egészen apróra daraboljuk, vagy reszeljük, a friss megmosott spenótot felcsíkozzuk.

Folytatás a következő oldalon!

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse