Ha ilyen csillagjegyű férfit találsz, soha ne engedd el! Ez a 4 csillagjegy valódi kincs!

Persze nagyon sok mindenen múlhat, ki milyen partnert választ magának, de lássuk, mit tanácsolnak az asztrológusok, melyik csillagjegy a nyerő,  ha párválasztásra kerül a sor.

Skorpió – odaadás, érzelmesség, hűség

Ha Skorpió férfi udvarol neked, biztos lehetsz abban, hogyha egyszer kiszemelt magának, mindenáron megpróbál megszerezni – nem erőszakosan, inkább törődéssel és figyelmességgel. Nagyon kitartó és romantikus, bár kissé bonyolult típus, de mindenért kárpótol, ha eljuttok a kapcsolatotok magasabb szintjére.

Előfordul. hogy kíméletlenül őszinte – de ez ég mindig jobb, mintha lódítana, nem igaz?

Szűz – mértékletesség, empátia, humor

Egy Szűz férfi mindig azon van, hogy boldognak lásson Téged. Nem a legromantikusabb csillagjegy, az viszont biztos, hogy megbízható és figyelmes, a vele való kapcsolatodra bátran alapozhatsz, ha a jövőtökről van szó. Szereti aktívan tölteni idejét választottjával, nem áll messze tőle a közös sport és a túrázás sem. Ha még a kissé csípős humorotok és világnézetetek is passzol,

biztosan izgalmas és mozgalmas együtt töltött időre számíthatsz vele, unatkozni egy percig sem fogsz!

<<< ha még több horoszkópot olvasnál…. >>>

3 hozzászólás

  • Avatar
   2020.11.30 - 04:22
   Közvetlen hivatkozás

   Ne higyen a horoszkopnak. 2 férjem volt, van, szűz jegyű. Csak az egyikre igaz e jellemzés, a jelenlegire. Aki meghalt pont az ellentéte volt.

   Válasz
 • Avatar
  2020.12.12 - 13:55
  Közvetlen hivatkozás

  Nekem 2 férjem volt, mindkettő Oroszlán. Mindent megkaptam tőlük, ami le van írva a horoszkópban. Csodálatos volt a romantikájuk, de a mindent elsöprő szenvedélyükbe majdnem belehaltam. Ennek ellenére mindkettőt eltemettem. Nem akarok még egy Oroszlánt!!!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük