Hadházy Ákos és kislánya is belefutott… – Apa, kezdődik!

Alig két napja, hogy a magyar fürdők képviselője megkongatta a vészharangot mondván, nagyon sok fürdő zárhat be az energiaárak elszabadulása miatt. Hadházy Ákos független képviselővel Szekszárdon, a lakhelyén elsők között jött szembe (már megint) a valóság.

Lakat a fürdőn

A szekszárdi Családbarát Strandfürdő ajtaján lévő felirat látszólag csak egy kis bosszúság a szülőnek és legfeljebb egy nagy szomorúság a kislányomnak, akinek megígértem, hogy az utolsó szünetes nap délutánján elviszem oda – de fürdő már aug. 21 után bezárt

– kezdi bejegyzését Hadházy Ákos. Majd a bejegyzéshez mellékelt képekhez fűz rövid kommentárt:

“Valójában ezek a feliratok mindent elmondanak a kormány megszorításairól és a közeljövő kilátásáról. Amikor már egy fideszes vezetésű megyei jogú város sincsen abban a helyzetben, hogy legalább a nyári szünet végéig, teljesen jó időjárás mellett üzemeltessen egy strandot, ott már most is nagyon nagy, de hamarosan ennél is nagyobb lesz a baj. A nehézségek természetesen a nemzetközi helyzettel is összefüggésben vannak, de az, hogy ezek a hatások mennyire érintenek súlyosan egy országot, az az adott ország gazdaságpolitikájától függ. Az elkövetkező időszak nyomorát nem “háborús “, hanem fideszes infláció, fideszes pénzromlás, fideszes korrupció és a fideszes “unortodox gazdaságpolitika” teljes kudarca okozza.”

(Forrás)

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Pedig alig két hónapja…..

Friss!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.