Hadházy Ákos: „Több táblányi” pénz gyűlt össze – mindenkinek köszönöm…..

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a segítséget! Önöknek hála Kövér László jelenleg nincs abban a helyzetben, hogy a parlament pénzével szórakozva akadályozza a véleménynyilvánítást.

„Több táblányi” pénz gyűlt össze az Önök jóvoltából,

a mostani büntetésen felüli összeget is arra fogom használni, hogy azokhoz is eljussanak a Fidesz mocskos ügyei, akik elől az agymosó propagandagépezet elrejteni szeretné.
Látszik, hogy a szerény személyem zavarja a miniszterelnök urat (hűbéreseinek csak: Főnök).

Állítólag K. Máté legutóbbi napirend előtti hozzászólásában is velem foglalkozott és újra belengette, hogy még nagyobb büntetésekkel akarják megkötni az ellenzéki képviselők kezét. A belga, a francia és az EU parlamenttel példálózva szeretné megindokolni a játékszabályok újabb szigorítását.

fépernyőfotó

Három dolgot üzenek a MIÉP egykori tagjának:

1) Sem Franciaországban, sem Belgiumban nincsen olyan mocskos propagandagépezet, mint amit a Fidesz épített ki. Egyik helyen sem költi a kormány a költségvetés 0.25 százalékát heccpropagandára (nálunk ez minimus 50 milliárd évente). És egyik helyen sem költi a kormánypárt az ellopott EU-támogatásokat arra, hogy a tévék, rádiók, újságok nagy részét holmi gázszerelők felvásárolják hogy a Főnök onnan tolhassa az agymosást. Így azokban az országokban van értelme azt csinálni a parlamentben, amire az való: érvelésre, vitákra, hiszen az ellenzék érvei is eljutnak az emberek nagy részéhez. K. Máté nagyon jól tudja, hogy ez itthon nincs így.

2) K. Máté nagyon jól tudja, hogy azok a táblák csak szolid, decens válaszok voltak arra az otromba, hazug rágalomáradatra, amit többek között ő is köpköd ránk a parlamentben: „Bevándorláspártihazaárulósorosbérenc” – ez primitívebb, ostobább megnyilvánulás, mint bármi, amit azokra a táblákra felírtam.

3) Nem hiszem, hogy bármilyen szigorításnak értelme lenne: ha nagyobb büntetést akarnak adni, hiszem, hogy a magyarok összedobják azt is. Ha pedig ki akarnak minket tiltani a Parlamentből: csak tessék! Úgyis sok dolgunk van odakint. Odakintről, az emberekkel együtt kell megfékezni a propagandát és odakint kell megszervezni magunkat!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük