A hadsereg az új stadion? 1.000 millió dollárért vesz a kormány légvédelmi rakétarendszert

1.000 millió dollár, ennyit költ a kormány most a hadseregre, lefordítva a kerítésen innen élők nyelvére: 300.000 millió forint. Elképzelhetetlenül nagy összeg ez a földi halandónak, de vegyünk pár összehasonlítási alapot, hátha….

Például…..

 • A Lánchíd teljes felújítása körüli ramazuri az alagúttal, a fonódó villamosokkal a kormány politikai szándékától eltekintve cirka 30.000 milliót kóstálna,
 • 38.000 milliót tesz ki az összes magyarországi kórház teljes adósságállománya
 • 50.000 milliót szándékozik juttatni a központosításra és az egészségipari vállalatok pozíciójának megerősítésére a kormány

Talán így kicsit világosabb, hogy mi mindenre mehetnénk, ha a fenti összeget nem légvédelmi cuccosra költenénk, hanem olyasmire, ami közelebb visz minket az oly sokat kritizált, de azért titkon mindig irigyelt Nyugat-Európához.

Az Egyesült Államoktól vesz légvédelmi rakétarendszert a Magyar Honvédség

– a mintegy egymilliárd dolláros beszerzésről szóló szándéknyilatkozatot Benkő Tibor honvédelmi miniszter és David Cornstein, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete írta alá szerdán Budapesten – jelentette közösségi oldalán Német Szilárd is, akinek ezért hivatalból is örülnie kell.

A dokumentum értelmében a Magyar Honvédség elfogadja az Egyesült Államok ajánlatát, és a továbbfejlesztett föld-levegő rakétarendszer szükséges komponenseit az amerikai Foreign Military Sales programon keresztül szerzi be, legkésőbb 2020. szeptember 30-ig

– tudatja a Magyar Hírlap.

Vadai Ágnes közösségi oldalán fejtette ki véleményét:

„egy milliárd dollárba fog kerülni a rakétavédelmi rendszer, amit Orbán vesz Amerikától.”

Bejegyzésében leszögezte, neki fontos a hadsereg, de ezt most – amikor

„magyarok tízezrei kerültek nehéz helyzetbe”, amikor „gyerekek nem jutnak minőségi oktatáshoz”, amikor „magyarok halnak meg, mert nem kapnak megfelelő egészségügyi ellátást” – nem tudja elfogadni.

Hírfolyam>>>>>>>>>>>>>>>

Benkő honvédelmi miniszter megmondta a tutit….

Magyarország, a magyar kormány pontosan látja, mi történik a világban és Európában.

„Látjuk, hogy ez a béke, amiben élünk, rendkívül sérülékeny helyzet és állapot”

fogalmazott, hozzátéve: nemcsak a hagyományos fegyveres küzdelmek, hanem a hibrid hadviselés tekintetében is, amelyre példa a Krím-félszigeten történtek.

Mindemellett a koronavírus-járvány is kihívás elé állította, állítja az országokat – tette hozzá.

Magyarország eltökélt abban, hogy a legkorszerűbb, legmodernebb, leghatékonyabban alkalmazható eszközöket szerezze be.

Cél olyan képességet teremteni, amelyek a magyar emberek védelmét, az egész ország érdekét szolgálják – közölte a miniszter, aki elmondta:

a légvédelmi rendszer elsődleges célja az elrettentés, a biztonság erősítése, ezen felül a katonák kiképzését is segíti majd.

hadsereg

One thought on “A hadsereg az új stadion? 1.000 millió dollárért vesz a kormány légvédelmi rakétarendszert

 • OKKAL és JOGGAL RETTEG A FELCSÚTI KUNG-FU PANDA!!!
  CSENGŐFRÁSZ?! 1 FRÁSZT: EGÉSZSÉGES, MAGYAR NEMZETI ELLENÁLLÁS!!!
  ÚJABB TÉNYFELTÁRÓ, VÉRLÁZÍTÓ LELEPLEZÉS AZ ORBÁN-MAFFIÁRÓL 2020-ban: MAGYARMATON!!!
  EXTRÉM, ÉLŐ KÖZVETÍTÉSES JOGOS CSALÁD ÉS LAKÁSVÉDELMI AKCIÓ!!!
  GYERTEK EL EGY EMBERT PRÓBÁLÓ ELEVEN ELLENÁLLÁSRA A RENDŐRÁLLAM MEGDÖNTÉSÉT ELŐSEGÍTENDŐ BÁTOR HARCOSAKÉNT 2020. 10. 20-án 10.00-ra az újpesti Mátyás tér 2/B-be: CSALÁDÉRT, LAKÁSÉRT, ÖNBECSÜLÉSÉRT, SZABADSÁGÉRT!!!

  HADÜZENET A ZSÍRMÁJAS MR. BEANNAK alias GYŐRI GÁBORNAK alias ORBÁN VIKTORNAK a 10.000 MAGYAR DEVIZA KÁROSULT ÖNGYILKOSSÁGBA KERGETÉSÉÉRT, A BANKÁRKASZTTAL KÖTÖTT HAZAÁRULÁSÁÉRT (EBRD DIKTÁTUM!), A BOLSEVIK RENDŐRÁLLAM LÉTREHOZÁSÁÉRT ÉS A MAGYAR CSALÁDOK KILAKOLTATÁSÁÉRT!!!
  TUDTAD?! …- hogy az offshore érdekeltségű, terrorizmusból eredő pénzeket tisztára mosó Schmidt Mária cégeivel összejátszik a IV. V. VI. VII. XII. XIII. XIV. XV. XVIII. kerületi és a Budapesti Rendőr főkapitányság, az Intrum Justitia adócsaló offshore cég, a Közjegyző és Lakásmaffia, az MBVK és összeférhetetlen elnöke Schadl György, a Pesti Központi Kerületi Bíróság és a Törvényszék korrupt bírái, a Kúria, a Főügyészség és az alkotmány nélküli Alkotmánybíróság?!
  …hogy a Fővárosi Törvényszék a Magyar Államkincstár és a „Magyar Állam” ezermilliárdokat maszatol el évente Orbán oligarcháinak?!
  …hogy az ún. Babaváró Hitelbe és CSOK-ba rángató NÉPmegtévesztő orbitális ZSIDESZ PROPAGANDA is csupán elektronikus pénzteremtési trükk és a szokásos, de hírhedt uzsorás bankár svindli?!
  Biz’ ám!!!
  A közel 32 éves ún. „Rózsadombi Paktum” (ami a szabadkőműves cionista világszervezet diktátuma!!!) előírásai szerint fosztja ki és kergeti halálba magyarok tízezreit, hogy az izraeli betelepítési program 2022-ig végleg lejátszódhasson!!!
  Ami az érbevágó valóságban arról szól majd, hogy 6 millió magyar rabszolga gürizéséből él jól 4 millió Isten, Anya, Gyermek és Jézus gyilkos új-régi migráns honfoglaló!!!
  SEGÍTESZ TÖRTÉNELMET ÍRNI?!…:O

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük