Hajdú magától ment, vagy kirúgták? – combosodik a “közszolgálati Orbán-tv?

A műsorvezető kedd este közösségi oldalán jelentette be, hogy szeptembertől nem folytatja az Esti Frizbi című műsorát és az ATV-től is megválik. 

Saját döntés

Hajdú Péter akkora bakot lőtt, amiért Semjén minden ujját megnyalná!

Szerda reggel a csatorna hivatalos közleménye is megjelent, amiben Németh S. Szilárd, a média vezetője megköszönte munkáját és nagy nézettséges hozó műsorait. Ezzel szemben a Borsnak már egészen mást nyilatkozott, amiből az sejthető, hogy nem zajlott minden békésen.

Szakmai és emberi okokból nem hosszabbítjuk meg Hajdú cégének a szerződéseit, melyek a szezon végén lejárnak. Az erről szóló hivatalos iratot már postáztuk a címére

– mondta Németh a lapnak, ami egy munkatárs beszámolójára hivatkozva arról is ír, hogy a kifizetésekkel is gondok voltak, ami odáig vezetett, hogy a pletyka szerint Sváby András és a műsorkészítő között is megromlott a viszony.

Mint arról írtunk, az is gond lehetett, hogy a választási kampány finisében a vezetőség tudta és beleegyezése nélkül akarta becsempészni az egyik adásba a fideszes Deutsch Tamást, akinek a tőle megszokott “erős” kérdésekkel kívánt alákérdezni.

Hajdú Péter: nagyon jól teszi a kormány, hogy nem enged az EU-nak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük