Sorting by

×

Halálod a horoszkópodban! – Ilyen végzet van megírva számodra…

Amikor az emberek felfedezték az asztrológiát, megpróbálták a horoszkóp segítségével  megfejteni, hogy meddig fognak élni és hogyan fognak meghalni. Természetesen rájöttek, hogy a halált nagyon nehéz megjósolni. Hogy a csillagjegyünk elárulja-e, hogyan halunk meg, ez a kérdés.

Kos – Véres orgia

A Kosok esetében a halál oka szinte mindig vérrel függ össze. Autóbalesetek, gyilkosságok, fémeszközök vagy egyéb éles eszközök okozta sebek. Továbbá a Kos vad természete az extrém sportokat, a veszélyes élethelyzeteket is vonzza, ezért azt sem zárhatjuk ki a sorból.

Bika – Halál otthon

Ez a csillagjegy, aki szereti otthon tölteni az ideje nagy részét a kandalló körül könyvet olvasva vagy egy jó társasággal leginkább az otthoni balesetekre hajlamos. Különösen a konyha az a hely, ahol a legnagyobb veszély fenyegeti a Bikákat- mondja a horoszkóp.

Ikrek – Szabadságért meghalni

Ez a csillagjegy szívesen hagy a háta mögött mindent, ami visszatartja őt. Szeret gyorsan száguldozni és imádja a motorokat is. Meggondolatlan magatartása és a tény, hogy általában egyszerre több mindenre is figyel, hajlamossá teszi rá, hogy közlekedési baleseteket szenvedjen. Soha ne kombináld a vezetést mással.

Rák – Bánatba fulladva

A közismert érzelmes csillagjegy. A mély érzésű Rák hajlamos mindent a szívére venni, ami elárasztja az egész testét. Szívproblémák, légzőszervi betegségek vagy emésztőrendszeri fekély fogja elvinni őket.

átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.