Deák Dániel szerdai “megdöbbenése”: egy lagzin elegánsan öltözött emberek pezsgőznek! – Úgy tűnik nem volt hivatalos a Várkonyi-Mészáros lagzira

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője, a Megafon tagja minden általa ellenzék-lejáratásnak minősített blődlihez hajlandó a nevét adni. Most éppen azon döbbent meg véresen, hogy Cseh Katalin esküvőjén “micsoda rongyrázás” volt. A leírtakból kitűnik, nem tartozik a “belső körhöz”, nem lehetett hivatalos a nemzet Mészárosának lagzijára.

Bizony a falusi lagzi kicsit más….

“Exkluzív fotók! Így mulat a baloldali luxuselit! A korrupciós ügyekbe keveredett Cseh Katalin és Berg Dániel esküvőjéről kiszivárogtak a fényképek: arany, pezsgő és elképesztő rongyrázás mindenütt. A rendre biztonsági őr figyelt, a fotókat a Momentum belső köreiből szivárogtatták ki.”

írta közösségi oldalán Deák. Nem célunk reklámozni az oldalt, amelyikhez “befújta a szél a fotókat”, de ez esetben érdemes megnézni, mit tart az “elemző” kirívónak.

Az irigységre apellálás bejött, “buzdultak a követők…

“Ki szerényen,ki rongyrázósan szervezi az esküvőjét…….de akkor pofa be a lölőzésről ,szegénységről stb.mert felháborító és hiteltelen!”

“Ne sajnálja senki tőle ettől nem lesz több. Értéket nem képvisel mint ember és a történelemben sem hagy nyomot. A tekintete elárul mindent egy 🤡 nem több.”

“Azzal nincs baj, hogy szép, igényes esküvőt szerveztek maguknak, de az már felháborító, arcátlanság, undorító, hogy szidja a kormányt, fenyegetőzik, büntetést akar Magyarországnak, az uniós források megvonásáért és büntetésért kampányol, majd felveszi az uniós pénzeket majd szét osztják maguk között ilyen-olyan mondva csinált dolgokra és megakarja magyarázni, hogy ő/ők ártatlanok, várják a szavazatokat és közben gyűlölik a nemzetüket és eladják az országot, ( direkt nem írtam az országukat)..”

“Sehol nem találni a parizert, a paprikás krumplit. Láthatóan drága a kenyér Magyarországon. Hááát, nem a jó kajától elszokott szegény emberek szórakoztak. Szinte sajnálja őket minden baloldali ember, meg asszony.”

“Én zenéltem lakodalmakban, de ennek a hazaáruló primitív libának semmi pénzért nem muzsikáltam volna. Nászajándékként botmixert küldtem volna neki.”

“Hiába, ebben a nagy demokráciában mindent lehet. Mindig voltak aljas, gerinctelen emberek és lesznek is. A baj az, hogy mi meg hagyjuk…”

“Ehhez értenek, aranydiplomás RONGYRÁZÁS!!!”

“Nem érdekel az esküvője, de az annál inkább, hogy egyfolytában a magyar emberek ellen dolgozik Ezt nem szabad következmények nélkül hagyni!”

“Az én tapasztalatom szerint az esküvőre költött összeg és a házasság hossza fordítottan arányos.”

“Pénz van bőven csak becsület nincs úgy látszik ez a némber nem ismeri, hogy ebül szerzett jószág ebül vész el, Isten lehet, hogy késik de nem felejt. Mindent lát és hall!”

“Gondolom,hogy Langleyből is képviseltették magukat szép számmal!!!”

“Mások pénzén könnyü a rongyrázás”

Cseh Katalin reagált:

“Látom, megjelentek a propagandamédiában az esküvői fotóink, az egész ország láthatja azokat a képeket, amiket saját magunk és meghívott vendégeink számára készítettünk, hogy megörökítsük életünk egyik legszebb napját.

Mindenesetre, ha már így alakult, köszönöm nekik, hogy ilyen sokan osztozhatnak boldogságunkban.

Fontos hangsúlyoznom, hogy a propaganda ismét szemenszedett hazugságokat terjeszt. Az esküvőnk összköltsége a töredéke volt annak, mint amit állítanak. És a töredéke annak, mint amennyi a gázsija volt bármelyik fellépőnek Mészáros Lőrinc esküvőjén.

Nincsenek illúzióm, a propaganda folytatni fogja aljas és hazug lejáratási kísérletét, akár az esküvőnket is felhasználva, de elmondom újra, nincs titkolni valóm.”

Emlékeznek?

Amik az utóbbi időben kiborították Deákot….

… és amin mi kaptuk fel a vizet….

Kapcsolódó

Deák Dániel szerdai "megdöbbenése": egy lagzin elegánsan öltözött emberek pezsgőznek! - Úgy tűnik nem volt hivatalos a Várkonyi-Mészáros lagzira

One thought on “Deák Dániel szerdai “megdöbbenése”: egy lagzin elegánsan öltözött emberek pezsgőznek! – Úgy tűnik nem volt hivatalos a Várkonyi-Mészáros lagzira

  • 2021.11.06 at 11:39
    Permalink

    A TUSKÓ LÁBÚ “BOTMIXERES” CSEH aszimmetrikus gesztikulálása és rosszhírű bojlert szopó szájtátogatása hűen bebizonyította, hogy 1 HAZUG FAJFERTŐZŐ PROSTITUÁLT, aki pénzért még hozzámegy az ördöggel rokon többes-állampolgárságú magyar-gyűlölő zsidóhoz (Berg Dániel!) is…- csak, hogy ne kelljen női börtönbe vonulnia a lenyúlt 5 milliárd miatt!!!…- mert még egy rázósabb éjjelen férfit faragnának belőle…- babusgatott ómigránsai és deviáns “kés-művesei”!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest