Hárman az ágyban – A Magyar Beteg megállapodást akar a magyar nőkkel

Orbán Viktor Mihály minden eddiginél figyelemre méltóbb és mondhatni kényes ajánlatot tett a Magyarországon élő nőknek…

Az újraválasztott miniszterelnök azt mondta:

szeretne egy átfogó, 20-30 éves megállapodást kötni a magyar nőkkel a magyar jövőről, a nekik nyújtható, kiszámítható perspektívákról, mert a demográfia rajtuk áll vagy bukik, ez az ő döntésük.

A gyermekvállalás (bár egyértelműen tőle származik a meghökkentő ötlet) a legszemélyesebb, de a közösségnek is fontos ügy – hangsúlyozta, hozzáfűzve: a kormánynak az a dolga, hogy ha a nők gyermeket szeretnének vállalni, és el akarják mondani erről az álláspontjukat, akkor azt meghallgassa, megértse.

A magyar kormány azzal érvel, hogy a demográfiai helyzet folyamatosan romlik, ezért próbálnak olyan intézkedéseket hozni, amelyek növelik a gyerekszámot.

A fehér középosztály demográfiai helyzete romlik.

A Magyar Beteg vélhetően nem több gyermeket akar, hanem több fehér, középosztálybeli gyermeket. Azt mondani, hogy a romáknak kevesebb gyermeke legyen, azt jelzi, hogy nem minden embert tekintünk egyenlőnek. Európai oldalról ez az egyik dolog, ami miatt úgy érezzük, hogy Magyarország távolodik a demokratikus normákról.

Nos, ha a hatalmától megszabadulni képtelen miniszterelnökünk valóban meg akarja hallgatni a magyar nők véleményét, azt ajánlom neki, hogy ezt a témát bízza a házaspárokra – a feleségekre és a férjekre.

Nem emlékszem arra, hogy a családja tervezése előtt (vagy közben) kikérte volna a lakosság véleményét, pedig köztudottan minden gyermekét az adófizetők pénzéből nevelte fel…

Kollár Erzsébet

Szabó Tímea: Orbán Viktor szeretne megállapodni velem, magyar nővel!

Így akarja felpörgetni a nők szülési kedvét a kormány

Cső Viktátor!..Tudod féleszű miniszterelnököm… – egy fiatal lány beint Orbánnak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük