Három csillagjegy -ha hiszed, ha nem!- az év második felében nagy eséllyel meggazdagodik! - Városi Kurír

Sorting by

×

Három csillagjegy -ha hiszed, ha nem!- az év második felében nagy eséllyel meggazdagodik!

Szűz

Mindig zsörtölődtél, hogy mások milyen szerencsések, te pedig mennyit küzdesz azért, hogy meg tudj állni egyedül is a lábadon. A befektetett munkád kamatozni fog, ám nem a legjobb módszerekkel éred el a várt és remélt sikert. Ha valami olyan dologban sántikálsz, amivel másokat is megkárosíthatsz, vagy családokat ugraszthatsz össze, akkor inkább erről tegyél le, hiszen a csillagok most neked is kedveznek és, ha valamilyen vállalkozásba szívesen belevágnál, amit már régóta fontolgatsz, akkor most itt az idő, ne várj tovább!

Hirdetés

Nem lehetne alkalmasabb az időpont, hiszen az egzisztenciális siker garantált.

Szedd össze a gondolataid, írj egy listát azokról a dolgokról, képességekről, amelyekre szükséged lesz és gondolkozz hosszabb távon.

… addig is nézzük a szerdát!

Mivel általában nagyon energikus, ma kissé nehezen viselheti, ha vánszorognak ön körül a dolgok, különösen, hogy most nagyobb ráhatással sem lehet a nagyobb hatékonyságra. A legjobb taktika az lenne, ha igazodna ehhez a faramuci helyzethez, s üres perceire kitalálna valami tartalmas elfoglaltságot, amivel addig egy más területen előrébb haladhat.

Forrás

 

Három csillagjegy -ha hiszed, ha nem!- az év második felében nagy eséllyel meggazdagodik!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.