Sorting by

×

Három csillagjegy -ha hiszed, ha nem!- az év második felében nagy eséllyel meggazdagodik!

Ha az év első fele döcögősen is indult anyagilag, a horoszkóp szerint júniustól kezdve úgy tűnik, hogy egyes csillagjegy szülötteinek rendesen beindul az a szekér. Lesznek ám meglepetések!

Ikrek

Az utóbbi időben egy kicsit sok volt a kiadásod, hiszen a saját vállalkozás, vagy éppen az önképzés és a karriered építése sokat kivett a pénztárcádból. Hála az égnek ez mind nem volt hiába, ugyanis az év második fele rengeteg meglepetést tartogat számodra. A csillagok állása szerint hamarosan megtérülni látszik a sok befektetett munka és pénz áll a házhoz. Vagy egy remek munkaajánlat formájában, vagy tandíj visszatérítés, esetleg ösztöndíj keretén belül, de az is meglehet, hogy a bizniszed hirtelen magas szárnyalásba kezd. A következő hetekben segíts rá egy kicsit és kérd az Univerzumot is. Ehhez semmi mást nem kell tenned, mint, hogy naponta többször elismételed a következőket:

“Gazdagság, siker!”.

Csupán ennyit kell tenned, ugyanis ezzel nem vered át az agyad, hogy még nem érted el a vágyaidat, így nem tiltakozik ellene, közben pedig a világegyetem neked dolgozik.

… addig is nézzük a szerdát!

A mai nap nem épp a megfelelő a tanulásra, vagy új dolgok gyakorlati elsajátítására, ugyanis, az esetleges túlterheltség, kedvetlenség mellett, meglehetősen kihagyhat koncentrációja. Ne erőltesse, ami nem megy, kedves Ikrek, még akkor sem, ha nagyon szeretné! Egy másik alkalommal, sokkal könnyebben és gyorsabban sajátíthat majd el mindent!

Oroszlán

Elképesztő, hogy mit ki nem álltál ebben az évben! Most aztán igazán megtépázott a sok váratlan – sokszor negatív – esemény, azonban egy pillanatra sem csüggedtél, ami becsülendő. Fortuna most feléd fordul, hiszen úgy tűnik, hogy végre egy elképesztő szerencsesorozat elé nézhetsz. Augusztustól olyan hirtelen és drasztikus változások lesznek az életedben, amit nehéz lesz feldolgozni, ám hidd el, hogy téged szolgálnak. Fogd fel úgy, hogy 2020 számodra a nagy változások éve, ami a jövőre tekintve óriási segítség. A következő évbe már egy teljesen más Oroszlánként fogsz belépni, aki megerősödött, talpraesettebb és legyőzhetetlen.

A második félév végére pedig nem csak a személyiséged gyarapszik, hanem a vagyonod is, hiszen vagy örökség útján, vagy pedig egy szerencsés véletlennek köszönhetően pénz áll a házhoz.

… addig is nézzük a szerdát!

A mai napon számolhat egy váratlan felkéréssel, vagy meghívással, aminek nagyon fog örülni, e egyúttal talán, igazi kihívást is jelent majd önnek! Az új feladatokba is nagy energiákkal vághatja bele magát, így estére egy igazán eredményes és izgalmas napot zárhat majd! Koncentráljon, kedves Oroszlán, s hozza ki mindenből a maximumot!

<<< Érdekelne még több horoszkóp? Kattints! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.