A Bika váratlan helyzetbe kerül, a Skorpiónak és Vízöntőnek aggódnia kell – Tudd meg, horoszkópod szerint mi vár rád az év végéig!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ezt a horoszkópot azoknak találták ki, akik szeretnek előre tervezni, akkor érzik biztonságban magukat, ha több hónapra, esetleg évre van iránytűjük a jövőjükhöz. Ha téged is érdekel, hogy mi vár rád 2022-ben, olvasd végig, mit ígérnek a csillagok! Ha nem tartozol közéjük, akkor is érdemes belenézned, mert a mai napra, keddre is találsz sorvezetőt!

Kos

A Kosokra nagyon szép romantikus, szívet melengető hónapok várnak, tele lesznek hatalmas érzésekkel, amit szerelmük igen jó néven fog venni és meg is fog becsülni. Te magad fogsz a leginkább meglepődni, hogy mekkora átalakuláson mész keresztül, végre úgy tűnik, hogy sikerül megszabadulnod az évek óta elhúzódó lázadó korszakodtól, így most jóval megfontoltabban kezdesz el viselkedni. Ami viszont talán még ennél is jobban fel fogja dobni az őszi hónapokat, hogy a munkádban igen nagy léptekkel haladsz előre, tele vagy remek ötletekkel.

… ha a mának élsz….

Ma, annak ellenére, hogy közösen másokkal nagy sikereket érhet el, bosszantó apróságokkal is kellhet számolnia, esetleg nem jön meg egy várva-várt visszajelzés egy fontos valakitől, talán valaki áthúzza számításait. Ne aggódjon, kedves Kos, szerencsésebben végződhet a dolog, mint hinné, addig is örüljön annak, ami jó!

Bika

A Bika jegyűek most novemberben kerülhetnek váratlan döntéshelyzetbe, elsősorban szerelmi, érzelmi ügyekben. Akinek ezen a téren lezáratlan ügye akad, az most nem halogathatja tovább, hogy megtalálja a megoldást, mert nem lehet a végletekig tolni magunk előtt a nagy problémákat. A helyzetre két megoldás van, mert lehetséges, hogy a pároddal már hosszú ideje vannak időnként vitáitok és erre most pontot tudtok tenni, megoldjátok a gondokat. A rosszabbik verzió, hogy úgy döntesz, hogy az egész kapcsolat végére pontot teszel és inkább befejezed, mert ha ez a döntés egyáltalán felmerül benned, annak természetesen oka van.

… ha a mának élsz….

Ma, bár látszólag nem sok minden változik, vagy történik, a háttérben nagy dolgok lehetnek, melyek adhatnak némi fejtörést önnek, kedves Bika. Egy nagy előrelépés a küszöbön áll valamivel kapcsolatban, csupán a pontos időpont és forma megjósolhatatlan. Legyen türelemmel még egy picit!

Ikrek

A csillagok állása azt mutatják az Ikreknek, hogy egész ősszel szinte minden kívánságod és vágyad valóra válik, a vonzerőd egyenesen magnetikus hatással van a másik nemre. Aki közületek kapcsolatban él, annak gyönyörűen és kellemesen telik a következő pár hét társával és családjával együtt. Olyan jól érzed majd magad a bőrödben novemberben végig, hogy ez még jobban megszépít mindent. Olyan erős és kiegyensúlyozott leszel, mint mostanában soha ezelőtt.

… ha a mának élsz….

A mai nap nem épp a megfelelő a tanulásra, vagy új dolgok gyakorlati elsajátítására, ugyanis, az esetleges túlterheltség, kedvetlenség mellett, meglehetősen kihagyhat koncentrációja. Ne erőltesse, ami nem megy, kedves Ikrek, még akkor sem, ha nagyon szeretné! Egy másik alkalommal, sokkal könnyebben és gyorsabban sajátíthat majd el mindent!

Rák

A Rákok számára az egész ősz a szélsőségek ideje lesz. Semmiképp se engedd, hogy az indulatok elragadjanak és most figyelj arra különösen, hogy ne hozz elhamarkodottan döntéseket. Az elmúlt hónapok eléggé kemény mivoltának köszönhetően eléggé megviseltek az idegeid és sok körülötted a bizonytalanság. A legcélravezetőbb megoldás, ha már november elején megpróbálsz kicsikarni saját magadra egy kis időt és ha teheted, a nagyobb társaságtól elvonulva gondold át az eddigi és a jövőbeni életedet.

… ha a mának élsz….

Meglehet, hogy nyugtalanul aludt az éjjel, ezért kissé fáradtan, kedvetlenül ébred. Igyekezzen mielőbb felfrissíteni magát, mert már korán, nagy meglepetések, esetleg kihívások érhetik, melyekkel csak akkor birkózhat meg eredményesen, ha száz százalékosan odateszi magát! Este majd jöhet a jól megérdemelt pihenés, csak tartson ki, kedves Rák!

<<< Ezt láttad már? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

One thought on “A Bika váratlan helyzetbe kerül, a Skorpiónak és Vízöntőnek aggódnia kell – Tudd meg, horoszkópod szerint mi vár rád az év végéig!

  • basszus, hogy eltelt az idő, már novembert írunk 🥴

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük