Szerdai horoszkóp kedden? – Bizony, bizony, jól látja! A Kosnak és a Bikának nem ez a „wow”-napja, de a Rák elégedett lehet….

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Akik előre szeretnék látni, hogy mit ígér a szerdai horoszkópjuk, azoknak itt a rendkívüli alkalom! Az élet minden területéra olvashatnak előrejelzést, beleértve Ámor lehetséges közreműködését is!

Kos

Ha az ember képes tanulni a hibáiból, és fel tud készülni az előtte álló kihívásokra, az minden téren az előnyére válik. Arra viszont ügyeljen, hogy ne tűnjön túlságosan „mindentudónak” mások előtt, mert az ellenérzéséket válthat ki belőlük. Senki sem szereti a nagyképű embereket, ne szerezzen magának feleslegesen ellenségeket. Nem jó ötlet romantikus kapcsolatot kezdeményeznie a munkatársával, nem tartana túl sokáig és nem is lenne jó vége. Volt mostanság hosszú ideig elhúzódó munkahelyi problémája? Úgy néz ki, hogy sikerül végre megoldást találni rá. A csillagok állása kedvező önnek. Keresse fel a kedvenc éttermét, hiszen semmi rossz nincs abban, ha olyan helyen szeretne vacsorázni, ahol korábban is remekül érezte magát.

…Ámorilag pedig…..

Megeshet, hogy míg a nap folyamán, kissé eseménytelenül telik az idő, estére aztán egyre inkább bemelegedhet, s nagy eséllyel, néhány igen romantikus, erotikában gazdag pillanatra is lehet számítani. Mielőbb kezdjen el ráhangolódni a dologra, kedves Kos, hogy növelje a megvalósulás esélyét!

Bika

A rohanó élet következtében és digitális világ információáradata miatt az ember könnyen megfeledkezik, a romantikáról. Vegyen egy kellemes gyertyafényes fürdőt a partnere társaságában, vagy egyedül és próbáljon meg lazítani, kikapcsolódni kicsit. Arra fordítsa a figyelmét, ami igazán fontos, és ne engedje, hogy mások kizökkentsék, vagy eltereljék a figyelmét. Látogasson el egy múzeumba vagy kiállításra. Ki fog kapcsolódni és új ismeretekre tehet szert. Ma semmi sem megy önnek úgy, ahogyan kellene. Ez egyszerűen nem az ön napja.

…Ámorilag pedig…..

Ma kissé idegesnek, vagy épen félénknek tűnhet, ami felhívhatja önre a figyelmét egy olyas valakinek, aki iránt bizony ön sem közömbös. Engedje szabadon lányos zavarát, piruljon, hebegjen-habogjon, ugyanis most éppen ez hozhatja meg a sikert!

Ikrek

Ha nyaralást vagy utazást tervez, akkor szánjon kellő időt az előkészületekre is. Ez elsőre felesleges plusz munkának tűnhet, de később, ha valamilyen probléma adódik, akkor képes lesz segíteni másoknak, akik nagyra fogják értékelni az önzetlenségét és találékonyságát.
Családi problémái adódhatnak. Ne legyen közömbös és segítsen azoknak, akiknek szükségük van rá. Amikor ön lesz hasonló helyzetben, biztos lehet benne, hogy számíthat majd a támogatásukra. Meglehet, hogy már túl hosszú ideje próbálja elérni, hogy a főnöke végre felfigyeljen önre, de végül rádöbben majd, hogy nem éri meg az erőfeszítéseket a dolog. A friss levegőtől garantáltan jobban érzi majd magát, főleg, ha lefekvés előtt sétál egy nagyot a szabadban. Észre fogja venni, hogy sokkal jobban kipiheni majd magát.

…Ámorilag pedig…..

Ma meglehetősen nyugodt napnak nézhet elébe, kedves Ikrek, már legalábbis a szerelmi életét illetően. Amennyiben szingli, ez nem valami jó hír, hacsak nem élvezi a szabadságot, ha viszont párban él, a mai egy tökéletes alkalom arra, hogy kicsit felhőtlenül együtt legyen, kikapcsolódjon szerelmével. Tegyen így!

Rák

Mentálisan és lelkileg tökéletes egyensúlyban lesz ebben a periódusban és úgy érzi majd, hogy semmi nem tudja kizökkenteni. Ekkor egy váratlan esemény megzavarhatja majd a belső harmóniáját, azonban később visszatekintve azt fogja majd érezni, hogy a révén remek tapasztalatokra tett szert. Szinte sugárzik önből a mindent elsöprő belső energia, ezért messzire elkerülik a konfliktusok is. Használja jó célra, és ne vesse be a családtagjaival szemben. Eléggé húzós napja van a munkahelyén, de nem hagyja, hogy eluralkodjon önön a stressz. Minden problémát hideg fejjel, nyugodtan old meg. Ön remek vicceket ismer és pozitív energiával tölt fel másokat.

…Ámorilag pedig…..

Ma, ha nem is értenek valamiben egyet kedvesével, semmiképpen se hagyja, hogy elmélyüljön egy kisebb konfliktusuk, inkább hagyja rá a dolgokat a béke kedvéért. Biztosan van izgalmasabb dolog is kapcsolatukban, mint, a kinek van igaza játék, inkább térjenek rá hamar arra, kedves Rák!

<<< Ezeket olvasta már? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük