Sorting by

×

Három csillagjegy a kitartás és siker istennői között

Három csillagjegy női szülöttei sikeresek, nagyon tehetségesek és mindig megvalósítják azt amit szeretnének. Lássuk, köztük találod-e magad?

Bak

A Bak csillagjegyben született nő ambiciózus és nagyon szeret tanulni. Intelligens, rengeteget olvas, mindig mindenről tájékozódik mielőtt bármibe is belekezdene. Folyamatosan fejlődik ami észrevehető a magánéletében és szakmai téren is. Ő az aki a munkahelyén is vezetői beosztásban dolgozik, de emellett még kiegészítő munkája is van, neki muszáj mindig pörögni mert csak így érzi jól magát. Mindig célokat tűz ki magának, hatalmas vágyai vannak és mindig megvalósítja azokat.

Nyilas

A Nyilas jegyében született nő nagyon intelligens, jó megfigyelő, mindig minden helyzetben feltalálja magát. Számára nem létezik lehetetlen, a legnehezebb helyzetekben is győztes lesz. Talpraesett, a dolgait saját maga intézi senkinek nem engedi, hogy beleszóljon az életébe. Szereti a társaságot, de csak olyan személyekkel veszi magát körbe akik megbízhatóak és ugyanolyan elvek szerint élnek mint ő. Minden helyzeten túllát és minden apró dologra figyel, amikor valami nem akar sikerülni akkor újabb perspektívából közelíti meg a dolgokat. (Ketkes)

 

csillagjegy

Halak

A Halak jegyében született nő bölcs, olyan mint egy Istennő, nagyon kedves és nagyon okos. Őt soha senki nem tudja félrevezetni vagy becsapni. Kiváló üzletasszony, olyan helyzetekben is helytáll amely egy férfi számára is nagy kihívást jelent. Szereti a luxust és a kényelmet, de meg is teremti magának mindezt. Ő az a nő aki meglátja azokat a dolgokat amelyeket mások észre sem vesznek, még a filozófia tanulására is hajlamos.

MINDENHOL CSAK HOROSZKÓP!>>>

csillagjegy

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.