Három különleges csillagjegy amelyek szülötteire csodás év vége vár - Városi Kurír

Sorting by

×

Három különleges csillagjegy amelyek szülötteire csodás év vége vár

Az advent  általában a csendes számvetés időszaka. Az emberek olyankor már semmi újat, semmi mozgalmasat nem várnak az évtől. Ezt az időszakot a lelki számvetés és ünnepi készülődés jellemzi. Így lesz ez most is legalábbis kilenc csillagjegy esetében, mert a maradék háromra igazán izgalmas, különleges időszak vár.

Hirdetés

Kos

Sokakkal ellentétben a Kos jegyűek nem érzik magukat fáradtnak és enerváltnak az év vége közeledtével, épp ellenkezőleg: számukra ez most egy lendületes, aktív, vidám időszak. Az egész éves kemény munka az ünnepek előtt meghozza gyümölcsét, különösen az anyagi dolgok alakulnak majd kedvezően a Kosok számára, akiknek minden adott lesz ahhoz, hogy az új esztendőben tovább gyarapítsák vagyonukat.

Oroszlán

Az Oroszlánra megkönnyebbülés vár decemberben, több olyan régóta fennálló probléma is megoldódhat, amik hosszú ideje nyomasztották őket. Ennek köszönhetően valóban békésen, nyugodtan, felszabadultan Karácsonyozhatnak majd. Többen is számíthatnak év végi bónuszra a munkahelyükön, érdemes lehet ezt a plusz pénzt félretenni, vagy befektetni, később még szükség lehet rá!

Friss hírek>>>>>>>>>>

Halak

Idén decemberben a Halak jegyűek a szokásosnál is több szeretetet és támogatást kapnak majd környezetüktől, elsősorban a legközelebbi hozzátartozóktól, ez pedig olyan plusz energiákkal látja el a Halakat, aminek segítségével nagy dolgok véghezvitelére lesznek képesek. A pénzügyek területén olyan bölcs döntéseket fognak hozni az év végén, amik közép és hosszú távon rendkívül kifizetődőek lesznek, akár a tartós anyagi biztonságot is megteremthetik. A következő hónapban szinte csak pozitív energiák hatnak majd a Halakra, akik ebben az ideális környezetben lefektethetik a sikeres jövő alapjait.

Forrás: Ketkes

megoszt

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.