Az idős ember halálát szívmegállás okozta. A villamos vezetőjének csak délután fél kettő körül szólt egy utas, hogy valaki mintha rosszul lenne, de talán már nem is él, mert nagyon sápadt. A vezető ekkor hívta a mentőket. De már elkésett.

[mnky_ads id=”10551″]

- Hirdetés -

Megállt a szíve

Sokáig nem tűnt fel senkinek, hogy egy idős férfi elhunyt a 17-es villamoson – osztotta meg férje halálának történetét a Borssal az asszony. A 73 éves Jánosnak, aki nyugdíjasként járt dolgozni Budapestre, a múlt szerdán röviddel azután állt meg a szíve, hogy reggel hét körül felszállt a járműre. Két megállóval később kellett volna leszállnia.

[mnky_ads id=”10552″]

Az asszonyt a rendőrök értesítették arról, hogy a férje órákkal korábban elhunyt. Az özvegy azt viszont nem érti, hogyan nem tűnt fel a vezetőnek – aki a végállomáson a szerelvény belsejében sétál hátulról előre –, hogy az utastérben ott ül egy semmire sem reagáló férfi.

Nincs sem kötelezettség, sem lehetőség

A lap megkereste a BKV-t, ahol közölték: február 7-én 13:35-kor a Margit híd budai hídfőjénél jelezte az egyik utas, hogy valaki vélhetően meghalt a villamoson.

„A villamos vezetője hátrament, majd intézkedést kért. Mivel ezelőtt senki nem jelzett, pontosan nem tudjuk, mikor hunyt el az érintett. Egyébként a szerelvény végállomásra érkezésekor a leszálló utasokkal egyidejűleg a felszállás is megkezdődik, a járművezetőnek ilyenkor nincs olyan kötelezettsége és lehetősége sem mindig, hogy egy esetleg alvó utast felébresszen” – írták.

(Forrás: HVG)

[mnky_ads id=”10553″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét