Sorting by

×

Havas Henrik: általában mentális okokból tartózkodom a közrádió és köztelevízió hírműsoraitól

Havas Henrik ismét nagyot ment videóblogjával. Ezúttal a kormány egyik kiemelkedően “elkötelezett “szócsöve”, Deák Dániel kapja meg a magáét, de szó esik a későbbiekben Gulyás Gergelyről is. Egyikük sem teszi ki a kirakatba, amit Havastól kap.

Honnan van Deák Dániel információja?

Két képet közölt közösségi oldalán Deák Dániel forrás megjelölése nélkül, ezeket és a hozzájuk tartozó “információt” később átvette a Magyar Nemzet is. Havas arról értekezik, hogy vajon ki készíthette a Gyurcsányt és Fekete-Győrt ábrázoló fotót, és ha igaz amit Deák ír, hogy azért találkoztak egy parkban, hogy ne lehessen lehallgatni a beszélgetést, honnan tudja a szerző, hogy azon Gyurcsány éppen eligazítja a Momentum elnökét?

Szó szerin:

“A képek tanúsága szerint jó diák módjára hallgatta végig a baloldal vezérének útmutatásait a momentumos frakcióvezető. Vélhetően azért találkoztak egy parkban, mert így igyekeztek elkerülni, hogy kölcsönösen felvegyék hangfelvevővel azt, amiről amiről beszéltek.”

És akkor jött Gulyás Gergely…

Amit ezt követően Deák kap, attól bizony -ahogy mondani szokás- leszakadhat a szeme, ám egy merész fordulattal Gulyás Gergelyt is “helyzetbe hozza” a két kép kapcsán a szerző:

“Különösen ízléstelen, hogy erre a találkozóra a Vérmezőn került sor”

-idézi Havas azt, hogy mit mondott a találkozóról a kormányinfón a kancelláriaminiszter.

“Honnan a p#csából tudja a Gulyás Gergő, hogy ez a kép a vérmezőn készült?”

-teszi fel a maga kedves modorában a kérdést Havas. A bejegyzés fontos mondta a legutolsó, amibe még a bolondballagás diákjait is LMBTQ aktivistáknak néző idős hölgyet is belevonja a szerző:

Gulyás Gergely, Vidnyánszky Attila, Deák Dániel és a néni a nyolcadikról – ez így ma Magyarország!”

VK Havas archív!

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.