Hazugságországban élünk! – A Főmérnök és az ő nagyszerű járványügye

Orbán Főmérnök szokásos heti szózatában bejelentette- “Mindenki megnyugodhat, ha valaki megbetegszik, meg fogjuk gyógyítani.” A Fidesz hírmondó helyett beszéljünk a valóságról.

Reményt és békét adva az ő árva népének

A Vezér mindezt a járvány második hulláma kapcsán mondta. Reményt és békét adva az ő árva népének. A baj az, hogy ordasat hazudott megint. Konkrét esetben egy idős férfi beteget a Kasler nevével fémjelzett utasításra kitettek a kórházból, amikor elrendelték kb.36000 ágy felszabadítását a nem létező coronavírusos betegek elhelyezése céljából az első hullám idején. Felesége elő volt jegyezve vese daganat miatt műtétre.

Rák ide, rák oda!

De mivel a férjét haza adták, ő ápolja. Ezért felhívta az orvost, lemondta az előjegyzett műtétet, mert nem tudja kire hagyni. Az orvos kiváló szakember, elmondta neki, hogy egy ilyen halasztás azzal is járhat rákos betegnél, hogy mire újabb időpontja lesz, már menthetetlenné válik, ha él még egyáltalán. Az asszony sírva megköszönte a szakszerű tájékoztatást és mondta, hogy jelentkezik majd, ha tud még…

Tehát nem, hogy a második hullám idején beteg magyarokat nem fogják meggyógyítani, hanem az első hullám áldozatait kezdjük temetni a hamarosan! Ha az asszony meghal, a férj is megy utána! Másik esetben egy szakrendelésre kért időpontot a barátom július elején. Közölték, hogy nem tudnak adni júliusra, augusztusra. Erre mondta, hogy jó, legyen szeptember! A válasz az volt, hogy szeptemberre nem adhatnak, mert felsőbb utasításra erre a hónapra még nem lehet előjegyezni senkit!

Hazugságországban élünk!

A Főmérnök és csahosai azt vonyítják, hogy rövidültek a várólisták. Hát persze! Ha Mancikának ki van adva, hogy nem adhat ki időpontot két hónappal későbbre, akkor nem lesznek két hónapnál hosszabb várólisták. Közben az emberek meg pusztulnak, és szenvednek.

Orbán tehát nem gyógyít meg senkit! A Főmérnök csak lop, és ennek leplezése érdekében hazudik minden létező és kisajátított fórumon! Akik gyógyítanak, azok a szétszakadó orvosok, ápolók, kisegítő személyzet, akik még nem menekültek el mind Londonba vagy Brémába! Feszültek, idegesek, türelmetlenek, néha bunkók, de legalább itt vannak, és dolgoznak. Köszönet érte nekik! Nélkülük már teljes lenne a magyar egészségügy összeomlása.

Másik hír szerint folytatják a gyűjtést a pécsi Gyermekonkológia javára, hogy legyen egy modern ultrahang berendezésük, amivel a rákos kisbetegeket fájdalommentesen tudják vizsgálni, Orbán meg kijelenti, hogy a magyar egészségügy világszínvonalú.

Közben a 3000 lakosú, Fideszes vezetésű Földeákon 900 millióért sportcsarnokot építenek. Befér majd a fél falu. Meg így jól lehet megint lopni a túlárazott, és értelmetlen beruházásból! Továbbá fennen hirdetik örömmel, hogy tavaly 3000 templom épült vagy lett felújítva költségvetési pénzből. Nyilván azért, lehessen hol gyászmisét mondatni a rákban meghalt kisgyerekekért! Mert ultrahang nincs! Rohadékok!

Ezt a lelkiismeretlen szélhámost a bandájával együtt minél előbb ki kell innen takarítani, különben minden téren elpusztítja az országot!

főmérnök

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük