Sorting by

×

“Helló király!”, avagy így húzható le még egy “népszerűségserkenő bőr” pártíz kiló kutyakajáért – Mátyás király XXI. századi Orbán-epigonja

Talán csak az “álruhaviselés” az egyetlen közös dolog Mátyás királyban és Orván Viktorban, bár a jónevű előd a néphagyomány szerint álruhában járta az országot, hogy megismerje a népe búját-baját, míg Orbán a hivatalában viseli azt. Csak ezzel magyarázható, hogy míg a foglalkozásából adódó protokollesemények, az uniós tárgyalások mindegyikén feszeng, addig a nép egyszerű gyermekeként önfeledten adja saját magát.

“Szeretem az állatokat” 1. fejezet

Szerdai hír volt, hogy Orbán, a slepp és a forgatócsoport beültek mikrobuszaikba és meg sem álltak az Ürömi Duhajdombi Állatotthonig, ahol demonstratívan vállára kapott egy zsák állateledelt a miniszterelnök, amit minden szögből megörökített a fényképezőgép és a kamera, majd üdvözült poszttá vált a közösségi oldalon “Helló Blökik” címmel.

Három nap töprengés és a hívek szinte egyöntetű lelkesedése nyomán szombaton kikerült ugyanoda a kisfilm is az ominózus eset kapcsán annak folyományáról…..

“Szeretem az állatokat” 2. fejezet

Forog…. csapó…. tessék! Ebben az epizódban annak a spontán jelenetnek lehetünk a tanúi, amikor Orbán Viktor a lelkes helyiek gyűrűjében a jól megérdemelt munka után sültkolbászt falatozik és ahogy kell, teleszájjal osztja az észt. Láthatóan a társaság tagjainak tetszik a kötetlen stílus, otthon érzik magukat, hiszen együtt nevetnek a miniszterelnök egyszerűagyú poénjain.

Egy adott ponton az egyik lelkes dolgozó videó-hívja az egyik havert -a “királyt”- akinek mindenképpen élőben szeretné megmutatni a “nagy megtiszteltetést”. A forgatókönyv szerint Orbán kaphatónak bizonyul a dologra:

Helló király! Ne haragudj, hogy ilyenkor zavarlak, de figyeld már, hogy kivel eszek egy asztalnál!

-dicsekszik a szerencsés flótás.

Sajnálhatja, sajnálhatja, hogy nincs itt!

– próbálja a szavakat formálni Magyarország első embere vigyázva, hogy a szájából a falat lehetőleg ne a földön landoljon. A háttérben gurgulázó nevetés hallatszik jelezve, hogy “ez baromi jó”!

Hogy van miniszterelnök úr?

-érdeklődik a felhívott, amire a csattanós Orbán-válasz:

Élek. Az én szakmámban az már nagy dolog! Életben vagyok….

-vicceskedik hallhatóan még mindig az eddig is szájban lévő falat lenyelésével küzdve az elsőszámú közszolga. A “nevess” felirat jelére újra jóízű kacaj hangzik fel a társaság részéről. (Bocs a rosszindulatért, lehet, hogy spontán volt!)

A kommentekből…

“Jók ezek a videók ,de ahogy manipulálják az embereket nehéz elhinni hogy nem megjátszott”

“Szarka-kormány! Nincs veszélyesebb a gyalognál, aki királynak képzeli magát!”

“Isten éltesse! Az övéi között jó látni!”

“Mi,a Mátrában élők is örülnénk egy ilyen látogatásnak! Kis falunkban sokan vállalnánk szerintem az ebéd, vagy vacsora főzést Miniszterelnökünknek, ha eljönne látogatóba felénk is 🥰! Hol, és hogyan kell bejelentkezni egy ilyen alkalom létrehozására??”

“Etet minket így is úgy is a mi pénzünkből él szerzi a vagyonát és ennek így tudunk örülni ??? Hát ez a szégyen”

“Megint potyázott.”

“Üzenem annak a vadbaromnak, aki azt terjeszti Orbán úrról, hogy még otthon is golyóálló cuccban van, és nem mer emberek közé menni, hogy sokszor nézze meg ezt a videót! Meg a többit is! Egészségükre Miniszterelnök úr!”

“Szánalmas, hogy Magyarország miniszterelnöke ilyeneket posztol.”

“A termeszetes népies stilusa Miniszterelnokunknek kiutkozik minden ilyen videobol!- es a jo humora is – ami koveti”

“Igazi jó ember!Igazi Miniszterelnök! Hajrá Magyarország! Hajrá Miniszterelnök Úr!Bèkès Boldog Ünnepeket Kívánunk!”

Cukiskodás minden fronton….

 

"Helló király!", avagy így húzható le még egy "népszerűségserkenő bőr" pártíz kiló kutyakajáért - Mátyás király XXI. századi Orbán-epigonja

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.