Német-angol blues-rock erődemonstráció lesz ősszel az A38 Hajón

Minden idők legjobb német blues-rock gitárosa, Henrik Freischlader a szinte már „hazai pályának” számító Budapesten lép színpadra, hogy bemutassa vadonatúj lemezét, a szintén új bandájával. Nagy szerencsénkre ugyanígy lemezbemutató turnén jár hazánkban az angolok bámulatos képességű gitárosa Ben Poole, akit már nem kell annyira bemutatni a műfaj rajongóinak, hiszen az évente megrendezett Gary Moore Emlékesteken már két alkalommal is megcsodálhattuk a gitártudását.

Szeptember 12-én este – a turnéjuk során csak Budapesten – láthatjuk mindkettőjüket egy színpadon, minden elfogultság nélkül állíthatom, hogy a koncertjük óriási élmény lesz, ezt senki ne hagyja ki!

Henrik ezúttal nem trióban játszik, hanem egy olyan felállásban, amelyben Armin Alic a basszeros, Moritz Meinschafer a dobos, a billentyűs hangszereket Roman Babik kezeli, míg szaxofonon Marco Zügner játszik. Az új album részleteiről még nem sokat tudunk, de bizonyára kapunk belőle ízelítőt, mint ahogy a tőle már jól ismert kompozíciók és a klasszikusok feldolgozásai sem maradhatnak el.

Ben Poole
Ben Poole

Nagyon várjuk már Ben Poole harmadik stúdióalbumát is, de ennek megjelenése csak őszre várható. Említsük meg az ő társait is, akik bizonyára szintén nagyszerű zenészek: Tom Swann basszusgitáros, Samuel Wade dobos és Steve Watts billentyűs.

Remélhetőleg most sem marad el a közös jammelés

Biztos vagyok benne, hogy óriási élmény lesz a jelenlévőknek!!!

Jegyek elővételben a TIXA.HU online rendszerében, az A38 Hajó honlapján, személyesen a helyszínen, a Musicland lemezboltban és a HangszerPlaza áruházban kaphatók. Elővételben 3 500 Ft, a koncert napján pedig 4 500 Ft-ba kerül egy belépő.

Kapunyitás: 19:00
Kezdés: 19:45

Leslie Nyer

Kapcsolódó:

7. Nemzetközi Gary Moore Emlékkoncert

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük