Nem véletlenül hagyom mára véleményem az előválasztásról, nem akarnék én ezzel senkit befolyásolni, ha már ennyien kérdeztétek tőlem, hogy “akkor most kire szavazzak Zoli”?

Hallgass a szívedre!

– mondtam én, miután feltételezem, hogy a három jelölt programját egyikőjük se olvasta el, ha egyáltalán van ilyen. Mert végeredményben mégis csak a programokra kéne szavaznunk, ki mit akar csinálni, hogyan képzeli el a főváros sorsát, és miként valósítja ezt meg, van-e kellő ereje, szíve és főleg kapcsolati tőkéje hozzá. Bár programot is halottunk, láttunk már eleget, pont addig tart mind, míg meg nem nyerik vele a választást, aztán jön a valóság, a maszatolás, félremagyarázás, a lopás és a sikkasztás, csalás, kamuzás, gigantikus pénzek kukába, ill. magánzsebekbe döntése ipari méretekben, és a teljes körúti villamospálya háromévenkénti (!!!) felújítása! Ez agyrém! Ezt láthattuk az elmúlt harmincban, nem mást.

Kire szavazzak hát?

Kálmán O1Ga nagyon szimpatikus, “ismerem”, ültem vele szemben “egyenesen”, élőben vagy kétszer-háromszor , abszolút bírom a NŐt, de hát a DK ugye ott mögötte. Gyurcsányra én soha többet, bár nem mintha valaha szavaztam volna rá. Elkúrta! És hát túl sok a plakát és hirdetés Olgáról ahhoz, hogy ennek később ne legyen súlyos ára visszafelé.

Karácsony Gergő sajnos túlságosan bemutyisodott az elhíresült parkolási ügyekben, gyenge, nem karakteres, nem karakán, nem meggyőző, bár egy jó ideig bírtam őt is nagyon, míg nem lett “hatalma”, kb. addig. Meg hát ugye az MSZP mögötte. Haláltusáját vívja egy ideje, bízzunk benne a Haza és a jövő érdekében, hogy végül alulmarad.

Kerpel-Froniusnak a nevét se tudtam megjegyezni az első két hétben, nem ismerem, nem tudok róla, se programjáról semmit, csak annyit, hogy legutolsó sorban se akart ő főpolgármester lenni, de valaki mindenképp kellett a Momentumnak, ha már váratlanul ennyire beelőztek az EP választáson, muszáj volt valakit kihúzni a kalapból, taá-daaaáám. Hát így ez se túl meggyőző számomra.

Legnagyobb gondom azonban Puzsér, aki, bár érthető okokból, de sajnálatosan kiszállt ebből a buliból. És még ha abszolút el is fogadom az érveit, de ekképpen ennek az egész bohózatnak az égvilágon semmi értelme nem maradt, ha ő ősszel végül majd ráindul az itt elő-nyertesre. Ha ketten indulnak Tarlós ellen, utóbbi nyer. Adtak a szarnak egy hatalmas pofont megint.

Akkor most kire is, mire is szavazzak?

A Balatonra. Jó napfürdőzést Barátaim! (illetve arra, aki majd 50 évre épít villamospályát. Arra adom örökös szavazatomat életfogytig!)

Kapcsolódó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét